Starul jocurilor video: noul BMW M5 va putea fi pilotat în viitorul Need for Speed Payback

de Cornel Șocariciu
Marti, 22.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație BMW M5 va putea fi pilotată în premieră în cadrul jocului video Need for Speed Payback. Noul titlu al Electronic Arts va fi disponibil la nivel mondial începând cu 10 noiembrie.

În cursul serii trecute, BMW a prezentat noua generație M5. În același timp, constructorul german și compania Electronic Arts au adus noul sedan de performanță în cadrul GamesCon, cel mai important târg european pentru jocuri interactive.

Conform oficialilor BMW, noul M5 va putea fi pilotat în viitorul joc video Need for Speed Payback.

"M este sinonim nu doar pentru cea mai puternică literă din lume, ci a devenit şi sinonimul global pentru prototipul Ultimate Driving Machine. În timp ce M5 nu va fi lansat oficial până primăvara viitoare, jucătorii Need for Speed îl pot pilota în premieră în Need for Speed Payback", a declarat Frank van Meel, preşedintele diviziei BMW M.

Dar aceasta nu reprezintă prima apariție a unui model M în cadrul jocurilor Need for Speed. În 1999, BMW M5 făcea parte din primul joc Need for Speed. BMW M3 a putut fi admirat în Need for Speed Most Wanted, iar M3 GTR și-a făcut apariția în cadrul Need for Speed Shift.

Noul Need for Speed Payback va fi disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Noul titlu al Electronic Arts va fi disponibil la nivel mondial începând cu 10 noiembrie.

Publicul va putea admira noul BMW M5 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sedanul de performanță oferă un V8 biturbo de 4.4 litri care produce 600 de cai putere și 750 Nm. Accelerația de la la 100 km/h se desfășoară în 3.4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru