Stellantis lansează un serviciu de închirieri pentru mașini electrice. Preț de la 110 euro pe lună

de Tiberiu Safta
Joi, 21.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stellantis a lansat oficial un serviciu de închirieri auto pentru Europa. Acesta se numește Electric As You Go și este un serviciu în care clienții pot închiria mașini electrice. Prețurile pornesc de la 110 euro pe lună.

Stellantis, grupul multinațional de automobile, și-a lansat propriul serviciu de închirieri auto. Acesta se numește Electric As You Go și, așa cum sugerează numele, este un serviciu de închiriat mașini complet electrice. Acesta a fost lansat pentru a face accesul către vehicule electrice mult mai facil pentru clienți.

Deocamdată, clienții vor avea de ales între trei modele electrice: Peugeot e-208, Opel Corsa-e și Opel Mokka-e. Prețul de pornire este de 110 euro pe lună, iar acesta include un rulaj de 500 de kilometri. La prețul final plătit se adaugă o taxă de 0.07 euro pentru fiecare kilometru parcurs. Așadar, pentru 500 de kilometri parcurși, prețul total plătit este de 145 de euro (110 euro abonamentul plus 35 euro din taxa suplimentară).

Noul serviciu de închirieri este deja disponibil în Franța și urmează să se extindă și alte țări din Europa. Alte vehicule electrice din cadrul Stellantis vor fi, de asemenea, disponibile în viitor.

În Franța, clienții sunt eligibili pentru ofertă atunci când cumpără un vehicul electric și oferă în schimb o mașină cu motor diesel înmatriculată înainte de 2011 sau o mașină pe benzină înmatriculată înainte de 2006.

via Stellantis

Comentarii (9)

  • pare decent pretul... am vazut si pe la noi ca e oferta de la Porsche sa inchiriezi niste t-roace la niste preturi de vreo 3-4 ori mai mari.
    8 5
  • Mircea Badea
    nu se intelege, ori inchiriezi ori cumperi? cum adica eligibili?

    si cum adica te obliga sa faci 500km? mai degraba ala e maximul nu minimul...
    5 3
  • Catalin
    Comunicatul "de presă" este tradus corect de băieții noștri pt că și articolele in lb.italiană, engleza, franceza suna identic și la fel. Concluzia mea este că avem de-a face cu un contract pe lunga durata (leasing, chirie, luati-o cum vreți). De ce eligibil? Pt că dai mașină veche pe combustibil și o iei pe asta electrica pe mai multi ani. De ce minimum 500 km? Sa iasă mai mult în factura. Prin urmare, serviciul nu este echivalentul trotinetei cu care te dai in parc
    6 1
  • NIGGAPLS
    You'll own nothing and be happy!
    9 1
  • Varză
    Încă un articol scris cu picioarele.
    8 3
  • Nu da la socoteala
    Probabil ca predai dieselul si primesti in leasing operațional ( chirie) o asemenea masina.
    Iar pretul nu este minim 110, ci minim 145.....
    Am dubii mari insa ca 110 +0,07 euro km este pretul real, asta daca nu sunt organizatie caritabila.
    Presupunand ca faci nu 1000 ci 2000 km pe luna, adica 250 euro, asta inseamna 3000 euro pe an, adica isi recupereaza banii in minim 6-8 ani.
    Daca mai spun de asigurari, impozit, revizii si intretinere se duce lejer in 10 ani.
    La 0,07 euro/ km si la o durata de viata a bateriei de 200mii km ( foarte optimist vorbind) recuperezi 14 mii euro. Daca ii faci in 5 ani, mai pui 8000 rata fixa si stellantis se apropie break even!:)))
    7 4
  • Octavian
    Sunt disperati sa-si creasca numarul de electrice ca sa dea bine la total (media CO2 / nr.masini produse de grup).
    Am fost de curand prin Italia. Era plin la inchirieri de Jeep Compas PHEV. Cine naiba sta in concediu sa-si incarce masina PHEV inchiriata?!
    4 1
  • Eu cred ca a vrut sa spuna ca in 110 euro ai 500km inclusi. Ce este peste, platesti 0,07 euro/km. Ceea ce ar fi ideal
    0 1
  • Scuze, am citit comunicatul oficial al lor. In contract te obliga sa faci minim 500 km / luna si costul per km indiferent de cati faci este de 7 centi. Cost minim lunar este de 145. Tot convenabil. Hai si la noi cu asta... sunt primul.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru