Subaru pregătește un SUV electric pentru Europa: dimensiuni similare cu Forester și lansare programată în 2021

de Paul Cosma
Marti, 15.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a anunțat că va lansa un SUV electric pentru piața europeană în prima parte a anului viitor. Constructorul spune că noul model va avea dimensiuni similare cu Subaru Forester și va fi construit pe o platformă Toyota.

Versiunile hibride ale modelelor XV și Forester reprezintă 60% din volumul de vânzări Subaru pe piața europeană, iar constructorul face un nou pas în direcția electrificării pe Bătrânul Continent.

Japonezii pregătesc lansarea unui model 100% electric pentru Europa. Este vorba despre un SUV ce va fi lansat în prima jumătate a lui 2021 și va fi construit pe o platformă Toyota.

Pentru moment, Subaru transmite că viitorul vehicul va avea dimensiuni similare cu Forester, iar informații suplimentare vor fi date publicității în cursul lunilor următoare.

Via Subaru

Comentarii (3)

  • Cumva inca o toyota rebranduita?
    Daca as fi rautacios as spune ca toyota face masini pentru toata lumea (suzuki, Subaru, Mazda) in afara de toyota (vezi Supra).
    Vremuri tulburi.
    7 1
  • Aha,deci se ia o Toyota,se da cu ruj pe bot si cu sulimanu pe mecla,se schimba sigla si iacata "noul" model Subaru.
    6 1
  • oare va avea boxer si AWD?
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru