Subaru WRX: noua generație va veni din 2020 cu propulsie electrică sau hibridă

de Petre Barac
Luni, 18.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru lucrează la noua generație a modelului WRX, care va avea propulsie electrică sau hibridă începând din 2020.

În luna octombrie, Subaru a prezentat Viziv Performance Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, prototipul care prefigurează viitoarea generație WRX.

Japonezii susțin că reacțiile din partea clienților au fost pozitive, astfel că designul ar putea să rămână aproape neschimbat pentru versiunea finală de producție ce este programată pentru lansare în 2020.

Tot atunci, noua generație WRX va avea versiune electrică sau hibridă, potrivit constructorului nipon.

Știm că tehnologiile autonome și conectate sunt apreciate de mulți clienți, dar considerăm că nu doar asta își doresc. Pentru mulți dintre ei, plăcerea de a conduce este încă foarte importantă, iar noi vrem să explorăm această oportunitate. Vom păstra multe dintre elementele care constituie ADN-ul Subaru. Vrem ca mașina să arate rapidă chiar și atunci când este parcată”, a explicat Mamoru Ishii, designer-șef al Subaru.

Cu toate că Viziv Performance dispune de motorul boxer și de Symmetrical AWD, clienții își doresc cu precădere sistemul din urmă care să fie prezent pe noua generație WRX, potrivit aceluiași oficial Subaru.

Via Autocar

 

Comentarii (2)

  • inca un model emblematic se duce pe apa sambetei
    9 1
  • Adrian
    Se duc multe de rapa o data ce motorul cu ardere interna este eliminat in favoarea motoarelor electrice , asta e tendinta , Vorba lui Jay Leno , o sa ajungem ca in cursul saptamanii sa conducem toti doar electrice iar in wk sa avem carburant pentru Porsche/Lamborghini etc etc
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru