Succesul GTA V cere o continuare: Grand Theft Auto 6 a intrat în producţie

de Daniel Popescu
Luni, 28.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rockstar a început producţia la jocul Grand Theft Auto 6, care cel mai probabil va avea acţiunea plasată tot în Statele Unite. Până în prezent nu exista însă informaţii suplimentare despre lansarea noului joc.

Grand Theft Auto este unul dintre cele mai populare şi mai apreciate jocuri video care are tangenţă cu lumea auto, iar lansarea GTA V din 2013 a fost una dintre cele mai de succes: jocul a înregistrat vânzări de peste 1 miliard de dolari în numai trei zile de la lansare, devenind astfel produsul de entertainment cu cea mai rapidă vânzare din istorie.

Inevitabil, fanii aşteaptă cu nerăbdare o nouă versiune, iar presa britanică oferă primele veşti bune din acest punct de vedere: Rockstar a început producţia lui GTA 6. Pentru moment, detaliile concrete sunt inexistente: nu există un logo, poster oficial şi cu atât mai puţin o imagine oficială din noul joc, însă cel mai probabil acţiunea va avea loc tot în Statele Unite.

Urmareste Automarket
Anterior, dezvoltatorul jocului a cochetat cu ideea plasării acţiunii la Tokyo, însă este puţin probabil ca acest lucru să se întâmple în Grand Theft Auto 6, mai ales că o astfel de schimbare ar necesita o modificare radicală a maşinilor disponibile.

Data de lansare pentru noul joc este de asemenea necunoscută, însă nu ar trebui să-ţi faci iluzii: GTA V a fost anunţat în 2011 şi a apărut în 2013, la cinci ani de la versiunea precedentă, astfel că nu este exclus ca noul GTA 6 să fie disponibil în magazine şi pe platformele digitale abia în cursul anului 2018.

Via The Independent

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru