Suzuki Crosshiker, X-Lander şi Hustler - trei concepte pentru Salonul Auto de la Tokyo

de Bogdan Mirică
Marti, 29.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki va expune în cadrul Salonului Auto de la Tokyo trei concepte noi. Se numesc Crosshiker, X-Lander şi Hustler şi sunt gata să activeze în segmentul SUV-urilor mici sau mini.

Suzuki se pregăteşte cu o listă lungă de premiere pentru Salonul Auto de la Tokyo, programat să îşi deschidă porţile la începutul lunii noiembrie.

Suzuki Crosshiker

Primul pe lista dezvăluirilor Suzuki este Crosshiker, un crossover compact, vopsit în roşu aprins, care vine să calce pe urmele unui concept mai vechi, botezat Regina şi dezvăluit în 2011. Modelul pe care îl vom vedea la Tokyo este dezvoltat pe o platformă uşoară, care va influenţa masa totală, estimată la numai 810 kilograme. Pentru un concept aşa de uşor, Suzuki a ales ca metodă de propulsie un motor pe benzină, cu trei cilindri, de 1.0 litri.

Suzuki X-Lander

Cel de-al doilea concept promis de japonezi se numeşte X-Lander şi este vopsit în argintiu. Prototipul are la bază modelul Jimny, cel mai popular off-road-er al constructorului asiatic, şi dispune de tracţiune integrală. Sub capotă se ascunde un motor de 1.3 litri, asistat de o cutie automată. Motorul pe benzină este ajutat şi de un motor electric, poziţionat în interiorul sistemului 4x4, ceea ce face din X-Lander un hibrid.

Urmareste Automarket
Suzuki Hustler

Cel de-al treilea concept al japonezilor se numeşte Hustler şi, în ciuda numelui, nu vine cu un design foarte convingător.

Prototipul anticipează un crossover pentru segmentul mini şi a fost desenat pentru a se adresa celor care iubesc activităţile în aer liber şi sportul. Pentru a testa reacţia fanilor, Suzuki plănuieşte să afişeze conceptul Hustler şi într-o variantă coupe, care păstrează însă aceleaşi dimensiuni şi acelaşi spaţiu interior.

Comentarii (4)

  • BaditzaEx
    interesante conceptele, dar daca Suzuki nu umbla la acele motorizari imbatranite tot degeaba, Dacia de ex este la ani lumina in fata, ma refer la Duster cu al sau 1,2 Tce si 125 cp si 1,5 Dci si 110 Cp fata de versiunile oferite de Suzuki pe Vitara ( 1,6 si 100 cp ) sau pe Grand Vitara si chiar si pe Sx4
    4 3
  • @baditza
    zici dumneata ceva dar de fiabilitatea 1,5 dci ce zici?
    5 1
  • Hustler... interesant nume?
    4 0
  • Primul model din galerie seamana mult cu Nissan Juke
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru