Actionar

Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler, criticat de un acționar pentru “un an pierdut”: “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor”

Șeful Daimler a fost criticat înainte de Adunarea Generală a Acționarilor pentru “un an pierdut”, în care unele investiții ar fi fost greșite, iar compania ar fi devenit vulnerabilă. “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor,” a transmis un acționar Daimler, reprezentant al unei companii de consultanță financiară.
Luni, 13 Mai 2019 | Economic

Chinezii de la BAIC vor să cumpere 5% din Daimler: tranzacție estimată la 3 miliarde de euro

Grupul chinez BAIC vrea să achiziționeze un pachet de 5% din acțiunile Daimler, tranzacția fiind estimată la circa 3 miliarde de euro, potrivit unor surse din cadrul companiei. BAIC susține că Daimler a fost notificat asupra intenției sale de a deveni un acționar minoritar la grupul german.
Marti, 06 Februarie 2018 | Industrie

După Volvo, Mercedes. Chinezii de la Geely ar putea deveni cel mai mare acționar de la Daimler

Zhejiang Geely Holding Group vrea să achiziționeze o cotă majoritară de acțiuni la grupul Daimler, potrivit unor surse citate de ziarul german Bild am Sonntag.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Formula 1

Valoarea de piaţă a echipei Williams este de 114 milioane de euro

Valoarea de piaţă a echipei Williams a atins anul trecut o valoare de aproape 114 milioane de euro, potrivit datelor contabile ale britanicilor.

Tag-uri similare

Williams, actionar, Christian Wolff
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru