Atac cibernetic

Luni, 13 Decembrie 2021 | Industrie

Volvo, victima unui atac cibernetic. Au fost furate date din departamentul de cercetare și dezvoltare

Constructorul suedez a devenit victima unui atac cibernetic. Compania a confirmat că au fost furate date importante din cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare. Evenimentul va avea un impact negativ asupra producției de mașini.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie

Elon Musk a confirmat că Tesla a fost ținta unui atac cibernetic, care a fost dejucat de FBI: autoritățile americane au arestat un cetățean rus

Elon Musk a confirmat că FBI a dejucat un atac cibernetic ce țintea uzina Tesla din Nevada. Un cetățean rus a oferit un milion de dolari unui angajat pentru a introduce un malware în sistemul informatic, însă acesta a refuzat banii și a alertat autoritățile.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Honda reia producția în mai multe fabrici după un presupus atac cibernetic: “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate”

Honda a repornit producția în mai multe fabrici (SUA, Turcia, India și Brazilia), după ce acestea au fost afectate de un “posibil atac cibernetic”, potrivit reprezentanților companiei. “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate,” susține constructorul japonez.
Luni, 15 Mai 2017 | Intern

Update: Producția Dacia de la Mioveni a fost reluată după ce a fost afectată în weekend de unul dintre cele mai grave atacuri informatice

Activitatea uzinei Dacia de la Mioveni este perturbată din cauza unor probleme la sistemele informatice, care cel mai probabil au legătură cu atacul cibernetic care a afectat deja peste 75.000 de calculatoare din 99 de țări.

Tag-uri similare

Dacia, atac cibernetic, atac infrmatic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru