Audi Q7 facelift

Marti, 30 Ianuarie | Modele noi

Noul Audi Q7 facelift: faruri LED personalizabile și preț de 79.300 de euro

Audi a dezvăluit un nou facelift pentru SUV-ul Q7. Noul model primește o parte frontală redesenată, cu o grilă mai mare și cu faruri LED ale căror semnături luminoase pot fi personalizate.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Audi Q7 facelift, poze și detalii oficiale: interior nou, direcție integrală și motorizări îmbunătățite

Audi a prezentat Q7 facelift. SUV-ul producătorului german a primit mici modificări estetice, un interior nou, un sistem de direcție integrală și motorizări îmbunătățite. După lansarea din septembrie, nemții vor prezenta și o variantă plug-in hybrid.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Modele noi

Premierele pregătite de Audi pentru acest an: SUV-urile RS Q3 și noul Q4, modelul electric e-tron Sportback și Q7 facelift

2019 se anunță un an plin pentru Audi. Nemții vor prezenta Q7 facelift, noul SUV Q4, A4 facelift, dar și versiunea de serie a conceptului e-tron Sportback. Tot în acest an vom face cunoștință și cu A6 Allroad și RS6.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi Q7 facelift: interior modern și motorizări revizuite

Viitorul Audi Q7 facelift va fi prezentat în prima parte a anului viitor. SUV-ul constructorului german va primi îmbunătățiti la nivel estetic, un interior revizuit și motorizări echipate cu sistem mild-hybrid la 48V.
Sambata, 26 Decembrie 2009 | Modele noi

Audi pregateste un concurent pentru BMW X6

Viitoarea generatie a lui Audi Q7 isi va face debutul in 2013, iar oficialii marcii anunta ca pregatesc si o versiune noua pentru a concura cu BMW X6.
Sambata, 10 Octombrie 2009 | Tuning

B&B a preparat Audi Q7 facelift

B&B a operat o serie de modificari asupra modelului Audi Q7 facelift. In urma acestora, masina va dispune de mai multe niveluri de performanta ale propulsorului.

Tag-uri similare

Audi, BMW X6, Audi Q7, premiu, versiune, generatie, B&B, Caractere, Audi Q7 facelift, Acura ZDX
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru