Informații despre viitorul Audi Q7 facelift: interior modern și motorizări revizuite

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Audi Q7 facelift va fi prezentat în prima parte a anului viitor. SUV-ul constructorului german va primi îmbunătățiti la nivel estetic, un interior revizuit și motorizări echipate cu sistem mild-hybrid la 48V.

Actuala generație Audi Q7 a fost prezentată la începutul anului 2015 în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Acum, producătorul german pregătește lansarea lui Q7 facelift, model care ar urma să fie prezentat în prima parte a anului viitor, debutul comercial fiind programat pentru a doua jumătate a lui 2019.

Conform primelor informații, viitorul Audi Q7 facelift va prelua o serie de linii estetice și elemente de caroserie de pe noul Q8. Nemții pregătesc o grilă ceva mai generoasă, spoilere modificate, faruri și stopuri cu design îmbunătățit și praguri restilizate.

Dacă la nivel exterior, schimbările pregătite de Audi nu vor fi unele extreme, la interior, nemții vor oferi o planșă de bord mult mai modernă. Instrumentarul de bord și consola centrală echipată cu cele două ecrane tactile vor fi preluate de pe noul Q8.

În ceea ce privește gama de motorizări, Audi pregătește unități pe benzină de 2.0 litri și 3.0 litri, dar și propulsoare diesel de 3.0 litri și 4.0 litri.

Anumite motorizări vor fi echipate și cu un sistem mild-hybrid la 48V.

Via | Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru