Q7

Marti, 30 Ianuarie | Modele noi

Noul Audi Q7 facelift: faruri LED personalizabile și preț de 79.300 de euro

Audi a dezvăluit un nou facelift pentru SUV-ul Q7. Noul model primește o parte frontală redesenată, cu o grilă mai mare și cu faruri LED ale căror semnături luminoase pot fi personalizate.
Vineri, 13 Mai 2022 | Modele noi

Modificări în gama Audi: A1 Citycarver devine A1 Allstreet. Echipament extins pentru A4 allroad quattro, Q7 și Q8

Audi a anunțat o serie de modificări pentru modelele A1, A4 allroad quattro, Q7 și Q8. Modelul A1 citycarver, versiunea crossover a lui A1, își schimbă numele în A1 allstreet. Celelalte trei modele primesc un pachet exterior nou, respectiv culori noi.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Audi Q7 facelift, poze și detalii oficiale: interior nou, direcție integrală și motorizări îmbunătățite

Audi a prezentat Q7 facelift. SUV-ul producătorului german a primit mici modificări estetice, un interior nou, un sistem de direcție integrală și motorizări îmbunătățite. După lansarea din septembrie, nemții vor prezenta și o variantă plug-in hybrid.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi Q7 facelift: interior modern și motorizări revizuite

Viitorul Audi Q7 facelift va fi prezentat în prima parte a anului viitor. SUV-ul constructorului german va primi îmbunătățiti la nivel estetic, un interior revizuit și motorizări echipate cu sistem mild-hybrid la 48V.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Industrie

Audi a primit ordin să cheme în service 127.000 de mașini: nemții au fost prinși că au folosit un soft de manipulare a emisiilor pe modelele A4, A5, A6, A7, A8, Q5 și Q7

Audi va trebui să cheme în service un număr de 127.000 de mașini, după ce autoritățile germane au descoperit că mai multe modele ale constructorului au folosit un soft de păcălire a emisiilor de oxid de azot.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Bentley dezvăluie parţial interiorul primului său SUV într-un teaser

Englezii de la Bentley au publicat pe canalul oficial de Youtube al mărcii un teaser cu interiorul noului Bentayga, primul SUV al companiei. Remarcăm butonul de pornire cu ecran tactil, o premieră în industrie.
Sambata, 04 Aprilie 2015 | Modele noi

Audi SQ7 va fi lansat în 2016 și va folosi un motor V8 diesel de 400 CP

Audi va lansa anul viitor o versiune performantă a celui mai nou SUV din gama sa. Aceasta va purta numele SQ7 și va fi animată de un motor turbodiesel V8.
Marti, 17 Martie 2015 | Intern

Comenzile pentru noul Audi Q7 se deschid în această primăvară

Audi va deschide lista de comenzi pentru noul Q7 pe piaţa din România în primăvara anului curent. Începând cu luna septembrie, va fi oferită pe piaţă şi versiunea e-tron a modelului din Ingolstadt.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Noul Audi Q7 va fi lansat în luna ianuarie a anului viitor

A doua generaţie a SUV-ului Audi Q7 va debuta oficial anul viitor în luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit. Lansarea a fost confirmată de Ulrich Hackenberg, membru în consiliul de administrare Audi.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Siguranta

Audi recheamă în service 70.000 de unităţi pentru verificări

Audi a emis un buletin de rechemare în service pentru modelele A4, A5, A6, A7 şi Q7 echipate cu motorul 3.0 diesel şi produse între martie şi decembrie 2012, titrează cei de la Reuters.
Marti, 30 Aprilie 2013 | Modele noi

Audi confirmă Q8, un SUV-coupe bazat pe platforma viitorului Q7

Wolfgang Durheimer, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat intenţia de lansare a SUV-ului Q8, viitorul vârf de gamă Q al nemţilor.
Duminica, 16 Decembrie 2012 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să mărească gama de modele cu propulsie hibridă

Începând cu 2013, Grupul Volkswagen va mări gama de modele cu propulsie hibridă. Primele lansate vor fi versiunile plug-in hybrid pentru Porsche Panamera S și Porsche 918 Spyder.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 26 Iunie 2011 | Industrie

Volkswagen va continua să producă non-stop în cadrul uzinei din Slovacia

Germanii de la Volkswagen au prelugit până la finalul anului programul de producţie non-stop din cadrul uzinei de lângă Bratislava pentru a putea satisface cererea de SUV-uri, aflată în creştere.
Marti, 03 Mai 2011 | Modele noi

Noul Audi Q7, cu 400 de kilograme mai uşor decât actuala generaţie

Goliat-ul segmentului SUV-urilor mari, Audi Q7, va trece printr-o transformare evidentă odată cu trecerea constucţiei modelului german pe o platformă diferită, utilizată acum de A8 şi Q5.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Tuning

Project Kahn a creat un nou pachet estetic pentru Audi Q7

Tunerii de la Project Kahn au realizat un pachet de tuning pentru Audi Q7 care îi conferă SUV-ului mare din Ingostadt un plus de agresivitate.
Sambata, 14 August 2010 | Tuning

Audi R8 şi Q7 au fost preparate de SR Auto Group

Compania canadiană SR Auto Group a prezentat publicului viziunea proprie asupra lui Audi R8 și Q7. Aceștia au adoptat o temă militară pentru modelele germane.
Joi, 29 Iulie 2010 | Tuning

JE Design prepară Audi Q7 S-Line

Tunerii de la JE Design au pregătit un pachet de performanţă şi un kit pentru caroserie pentru Audi Q7 S-Line. Pentru modificările exterioare, germanii cer 13.461 de euro.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | Modele noi

Audi ar putea implementa transmisii cu opt trepte in toata gama

O sursa din cadrul marcii Audi a declarat ca producatorul din Ingolstadt ia in considerare implementarea transmisiilor cu opt trepte in toata gama sa.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Modele noi

Noua generatie Porsche Cayenne debuteaza in martie

Porsche va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generatie a modelului Cayenne, dezvoltata pe o platforma noua care ar urma sa reduca masa cu pana la 300 de kilograme.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Mediu

Modelele Audi isi demonstreaza eficienta pe 4186 de km

Audi a dat startul unei actiuni care incearca sa demonstreze unui numar de 120 de jurnalisti eficienta modelelor sale pe o distanta de 4182 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru