Modificări în gama Audi: A1 Citycarver devine A1 Allstreet. Echipament extins pentru A4 allroad quattro, Q7 și Q8

de Tiberiu Safta
Vineri, 13.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat o serie de modificări pentru modelele A1, A4 allroad quattro, Q7 și Q8. Modelul A1 citycarver, versiunea crossover a lui A1, își schimbă numele în A1 allstreet. Celelalte trei modele primesc un pachet exterior nou, respectiv culori noi.

Constructorul german a adus mai multe actualizări pentru modelele A1 citycarver, A4 allroad quattro și SUV-urile Q7 și Q8. Schimbările constau în extinderea echipamentelor standard, adăugarea unui pachet exterior nou, precum și schimbarea numelui modelelor și o paletă de culori mai bogată.

A1 CITYCARVER DEVINE A1 ALLSTREET

Prima schimbare importantă constă în adoptarea unui nume nou pentru versiunea crossover a lui Audi A1. Până în prezent, modelul se numea A1 citycarver, însă numele modelului a fost schimbat în A1 allstreet. Motorizările și echipamentele pentru acest model vor rămâne neschimbate, mașina fiind oferită doar cu motoare pe benzină, cu puteri cuprinse între 95 și 150 de cai putere.

Noul Audi A1 allstreet este deja disponibil în Germania, la prețul de pornire de 23.200 de euro.

PACHET EXTERIOR NOU PENTRU A4 ALLROAD QUATTRO

Modelul Audi A4 allroad quattro primește un pachet exterior nou, cu accente negre lucioase. Astfel, clienții care aleg acest pachet vor primi modelul cu accente negre în jurul grilei, parbrizului și mai multe elemente vopsite în negru, printre care: terminațiile evacuării, sigla Audi, barele de pe plafon, elementele aripilor și oglinzile.

Mai mult, sunt disponibile trei culori noi pentru acest model: gri metalic Manhattan, gri Chronos și verde District.

Noul pachet exterior Black Optics Pro Package este disponibil în Germania la prețul de 775 de euro.

CULORI NOI PENTRU Q7 ȘI Q8

La final, Audi aduce actualizări și pentru SUV-urile Q7 și Q8, sub forma unei palete de culori îmbogățite. Pe lângă culorile existente, cele două modele vor putea fi vopsite în argintiu Satellite, albastru Waitomo și maro Tamarind. Schimbări minore sunt prezente și la interior, acolo unde cusăturile bordului au culori contrastante. Mai multe elemente din habitaclu, nespecificate de Audi, vor fi și ele actualizate.

via Audi

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    ce se intampla cu oamenii? un om normal isi pune suspensie sport si isi coboara masina. de ce se cumpara aceste carucioare inaltate? se duc in fiecare zi la mici pe camp? parcheaza zilnic pe bordurile lui videanu? nu traiesc si ei in civilizatie?
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru