Bentley Mulliner

Luni, 23 August 2021 | Industrie

Mulliner, divizia de personalizare Bentley, a creat o copie fidelă a unei mașini din 1929

Cele mai recente proiecte finalizate de divizia Mulliner de la Bentley sunt primul exemplar Bacalar (din totalul de 12) și un tribut adus unui model legendar din 1929 care a participat la Le Mans.
Marti, 27 Iulie 2021 | Industrie

Bentley Bentayga primește cele mai mari jante din fibră de carbon montate vreodată pe o mașină de serie

Bentley a dezvoltat, împreună cu Bucci Composites, un set de jante din fibră de carbon pentru SUV-ul Bentayga. Acestea au diametrul de 22 de inch și, potrivit britanicilor, sunt cele mai mari jante din carbon montate vreodată pe un vehicul de serie.
Luni, 12 Iulie 2021 | Industrie

Bentley aniversează 1.000 de mașini modificate de Mulliner cu un Bentayga special

Divizia Bentley Mulliner a ajuns la pragul de 1.000 de mașini personalizate. Mașina aniversară este un Bentayga pentru care proprietarul a avut două cerințe speciale.
Sambata, 10 Aprilie 2021 | O lume nebuna

Bentley are nevoie de o săptămână ca să vopsească o jantă pentru Bacalar Roadster

Bentley nu pierde nici o ocazie de a se lăuda cu divizia sa de personalizare Mulliner. Pe noul Bentley Bacalar Roadster, o ediție de numai 12 exemplare, Mulliner a creat o mulțime de elemente speciale.
Joi, 01 Aprilie 2021 | Modele noi

Bentley a realizat, la comandă, un Bentayga Hybrid unicat pentru un client din China

Divizia Mulliner de la Bentley a realizat un Bentayga Hybrid unicat pentru un client din China. SUV-ul este finisat în aceeași nuanță de verde ca și conceptul EXP 10 Speed 6.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Bentley Mulliner Bacalar: modelul va fi produs într-un număr limitat de exemplare și va fi prezentat la Geneva

Bentley a publicat primele teasere cu viitorul Mulliner Bacalar. Viitorul model pregătit de britanici va fi fabricat manual într-un număr limitat de exemplare și va deveni noul vârf de gamă. Designul va fi influențat de liniile conceptului electric EXP 100 GT.
Marti, 23 Mai 2017 | Modele noi

Un SUV pentru mofturi orientale: Bentley Bentayga Falconry este o ediție specială dedicată vânătorii cu șoimi

Bentley și divizia sa de personalizare Mulliner au dat naștere unei ediții speciale botezate Bentayga Falconry. SUV-ul de lux este dedicat celor care au ca hobby vânătoarea cu șoimi.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Pentru că lemnul devenise demodat, Bentley oferă un nou material exotic pentru interior: piatră

Bentley încearcă să stârnească interesul clienților săi cu un element exotic oferit la interior: planșa de bord poate primi o inserție din piatră, atent lucrată de meșterii englezi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru