BMW Vision M Next

Sambata, 06 Iulie 2019 | Feature

Întâlnire de gradul zero: am discutat cu șefii BMW despre hibridizarea gamei M, despre sunetul electricelor și despre soarta motorului V12

Toate modelele M vor deveni plug-in hybrid? Va mai exista un motor V12? Când vor fi lansate primele BMW-uri autonome? Cum vor suna BMW-urile electrice? Am căutat răspunsul la aceste întrebări alături de oficialii BMW, în cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen, în cadrul căruia am fost singurii jurnaliști români invitați.
Marti, 25 Iunie 2019 | Concepte

BMW a prezentat conceptul Vision M Next: prototipul cu sistem plug-in hybrid cu 600 CP anticipează viitorul modelelor din gama M

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul Vision M Next. Prototipul dezvoltat de nemți anticipează viitoarele modele din gama M și propune un sistem plug-in hybrid de propulsie format dintr-un motor pe benzină și două motoare electrice. Autonomia electrică este de 100 de kilometri.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Concepte

BMW va lansa în iunie Vision M Next: conceptul va anticipa viitorul modelelor din gama M

BMW a confirmat că va lansa în luna iunie conceptul Vision M Next, care cel mai probabil va anticipa viitorul modelelor dezvoltate în gama M.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru