Citigo electric

Luni, 06 Ianuarie 2020 | Intern

Modelele electrificate Skoda ajung și în România: Citigo electric pleacă de la 20.000 de euro, iar Superb iV PHEV are un preț de pornire de 33.400 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri pentru noile Citigo-e iV (electric) și Superb iV (plug-in hybrid). Pe piața din România, citadinul electric are un preț de pornire de 19.990 de euro pentru versiunea de echipare Ambition, în timp ce sedanul plug-in hybrid pleacă de la 33.380 de euro.
Vineri, 17 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu viitorul Skoda Citigo iV: versiunea electrică a modelului de oraș va fi prezentată în 23 mai

Skoda a publicat prima schiță oficială cu viitorul Citigo iV. Modelul electric pregătit de producătorului din Mlada Boleslav va fi expus în premieră în 23 mai alături de viitorul Superb facelift, primul model din gama cehilor care va primi și o versiune plug-in hybrid.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Skoda a demarat proiectul pilot eMobility: zece prototipuri Citigo E colectează date pentru finalizarea versiunii de serie a citadinului electric

Skoda a anunțat că zece prototipuri Citigo E fac parte din proiectul eMobility. Prin intermediul acestui program, tehnicienii și inginerii Skoda vor colecta date pentru a putea finaliza versiunea de serie a citadinului electric. Producția lui Skoda Citigo E va începe în ultimul trimestru din 2019.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru