Comarnic-Brasov

Marti, 04 August 2020 | Intern

Promisiuni de la Ministerul Transporturilor: autostrada Comarnic-Braşov va avea tuneluri și va fi făcută cu fonduri europene sau în parteneriat cu BERD

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că autostrada Comarnic-Braşov va fi construită fie cu fonduri europene, fie în baza unui parteneriat între autorităţile române şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Ministrul a mai spus că studiul de fezabilitate trebuie să fie revizuit, urmând să fie aleasă varianta cu tuneluri.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Intern

Ministrul Transporturilor: "Autostrada Comarnic - Braşov va fi gata peste patru ani"

Autostrada A3 Comarnic-Braşov va fi construită în patru ani, anunţă Ioan Rus, Ministrul Transporturilor. Momentan, nu a fost derulată nici licitaţia privind compania responsabilă de studiul de fezabilitate al sectorului de drum.
Luni, 13 Mai 2013 | Intern

Dan Şova: "Taxa pentru autostrada Comarnic-Braşov va fi de 3 euro/100 km"

Taxa de acces pentru viitoarea autostradă Comarnic - Braşov va fi de 3 euro pentru 100 de kilometri, anunţă Dan Şova, Ministerul Marilor Proiecte. Suma anunţată nu este bătută în cuie, subliniază acesta.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Intern

România: CNADNR poate să continue licitaţia pentru Autostrada Comarnic Braşov

CNADNR va continua procedura de reatribuire a contractului de cesionare referitor la porţiunea de 58 de kilometri de autostradă dintre Comarnic şi Braşov.

Tag-uri similare

A3, CNADNR, Autostrada A3, DN1, Comarnic, Autostrada Comarnic - Brasov, Autostrada Comarnic-Brasov, Comarnic-Brasov, DN1 Comarnic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru