Controale trafic

Luni, 24 Mai 2021 | Intern

RAR: Peste 90% din mașinile verificate la sfârşitul săptămânii în Bucureşti aveau defecţiuni majore

Peste 90% din autovehiculele verificate în trafic în Bucureşti, la sfârşitul săptămânii, de reprezentanţii Registrului Auto Român aveau deficienţe majore, unele fiind periculoase. De asemenea, aproape 60 la sută dintre acestea aveau neconformităţi în ceea ce priveşte poluarea.
Miercuri, 03 Martie 2021 | Intern

RAR: Aproape jumătate dintre mașinile controlate în trafic în 2020 aveau deficienţe tehnice majore

Peste 45% dintre cele 64.096 de vehicule verificate în trafic din punct de vedere tehnic, pe parcursul anului 2020, aveau deficienţe tehnice majore şi/sau periculoase şi au fost declarate neconforme, potrivit RAR.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Intern

RAR: Aproape jumătate dintre vehiculele verificate anul trecut în trafic au avut probleme tehnice majore

Aproape 50% dintre vehiculele pe care inspectorii Registrului Auto Român (RAR) le-au verificat în trafic pe parcursul anului 2019 aveau deficienţe tehnice majore, fiind declarate neconforme.
Duminica, 06 Octombrie 2019 | Intern

Măsuri după accidentul din Ialomița: ministrul Transporturilor anunţă controale în trafic şi introducerea dispozitivelor de scanare a retinei, pentru a identifica oboseala şoferilor

În urma accidentului din Ialomița în care au murit 10 persoane, ministrul Transporturilor a anunțat că, începând de luni, vor fi făcute controale în trafic. În plus, Răzvan Cuc vrea să emită un ordin pentru introducerea dispozitivelor de scanare a retinei, pentru a identifica șoferii obosiți.

Tag-uri similare

Ministrul Transporturilor, masuri, controale trafic, soferi obositi, accident Ialomita, control tahografe, scanare retina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru