Masuri

Duminica, 06 Octombrie 2019 | Intern

Măsuri după accidentul din Ialomița: ministrul Transporturilor anunţă controale în trafic şi introducerea dispozitivelor de scanare a retinei, pentru a identifica oboseala şoferilor

În urma accidentului din Ialomița în care au murit 10 persoane, ministrul Transporturilor a anunțat că, începând de luni, vor fi făcute controale în trafic. În plus, Răzvan Cuc vrea să emită un ordin pentru introducerea dispozitivelor de scanare a retinei, pentru a identifica șoferii obosiți.
Duminica, 15 Aprilie 2018 | Industrie

Efectul Dieselgate: Uniunea Europeană vrea ca producătorii auto să fie dați în judecată mai ușor de către clienții înșelați

Uniunea Europeană pregătește mai multe măsuri de protecție pentru consumatori, astfel încât aceștia să dea în judecată mai ușor producătorii auto care îi înșală, cu referire la Volkswagen și scandalul Dieselgate.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Industrie

Nemții pregătesc noi măsuri “dureroase” pentru motoarele diesel: “Clienții nu trebuie să sufere de pe urma greșelilor făcute de constructori”

Autoritățile din Germania au avertizat că producătorii auto precum Volkswagen sau BMW ar putea fi loviți de noi măsuri “dureroase” pentru motoarele diesel, cu scopul reducerii emisiilor. În același timp, nemții vor să protejeze locurile de muncă ale sutelor de mii de angajați din industria auto.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Industrie

Britanicii propun amenzi “nelimitate” și dosare penale pentru producătorii care manipulează testele emisiilor: “Faptele celor de la Volkswagen sunt inacceptabile”

Producătorii auto care manipulează rezultatele testelor privind emisiile motoarelor riscă amenzi “nelimitate” și deschiderea unor dosare penale, potrivit unui set de măsuri pregătit de guvernul britanic.
Joi, 12 Martie 2009 | Economic

Turcia taie TVA-ul pentru masini!

Una dintre masurile de criza anuntate de Turcia in urmatoarea perioada este renuntarea la TVA pentru masini, case si imbracaminte.

Tag-uri similare

criza, Turcia, masuri, TVA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru