Daniil Kvyat

Joi, 26 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Abu Dhabi - Final de sezon fără miză sportivă, dar plin de tensiuni politice

Cu ambele titluri mondiale adjudecate din timp, Abu Dhabi nu prezintă practic nicio miză sportivă reală la finalul sezonului, însă va fi gazda unor tensiuni politice legate de regulament şi de viitorul celor de la Red Bull şi Renault în Formula 1.
Duminica, 15 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg, victorie fără glorie la Interlagos. Hamilton și Vettel au completat podiumul

Nico Rosberg a obținut o victorie ușoară în Brazilia după ce a rezistat atacului de la start al lui Lewis Hamilton, care nu a fost capabil să inițieze o luptă echilibrată în restul cursei. Sebastian Vettel a încercat o strategie diferită, însă s-a mulțumit cu locul trei.
Sambata, 14 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg, pole position la Interlagos în fața lui Hamilton!

Nico Rosberg a obținut pole position-ul pentru Mercedes în Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu mai puțin de o zecime de secundă pe coechipierul său Lewis Hamilton.
Sambata, 14 Noiembrie 2015 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 3: Hamilton revine pe primul loc

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente din Brazilia, în care a fost urmat de Nico Rosberg și Sebastian Vettel.
Sambata, 14 Noiembrie 2015 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 2: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Brazilia în fața lui Lewis Hamilton și a celor doi piloți Ferrari.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 1: Hamilton şi Rosberg, pe primele două locuri

Mercedes a debutat în forţă în Marele Premiu al Braziliei: Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente libere.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Brazilia: Vettel mizează pe victorie după accidentul rutier suferit de Hamilton

Sebastian Vettel îşi propune o victorie de palmares la Interlagos, cursa pe care campionul Lewis Hamilton o va aborda la câteva zile după un accident rutier petrecut la Monaco.
Duminica, 01 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg a câștigat în Mexic după o secetă de patru luni! Dublu abandon pentru Ferrari

Nico Rosberg a obținut victoria în Marele Premiu al Mexicului în fața coechipierului său Lewis Hamilton, în timp ce Valtteri Bottas a profitat de o pană a lui Sebastian Vettel și de un Safety Car pentru a obține ultimul loc pe podium pentru Williams.
Sambata, 31 Octombrie 2015 | F1 TOP

Rosberg a obţinut în Mexic al patrulea pole position consecutiv. Hamilton şi Vettel, principalii rivali

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului după ce i-a învins pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, şi Sebastian Vettel.
Sambata, 31 Octombrie 2015 | Formula 1

Mexic, antrenamente 3: Pe muchie de cuţit - Rosberg îl învinge pe Hamilton cu numai 0.014 secunde

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Mexic după ce l-a surclasat pe coechipierul său Lewis Hamilton cu numai 0.014 secunde.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Formula 1

Mexic, antrenamente 2: Rosberg învinge Red Bull. Hamilton, locul 4

Nico Rosberg a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Mexic şi i-a devansat pe cei doi piloţi Red Bull, în timp ce coechipierul său Lewis Hamilton a terminat pe poziţia a patra.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Formula 1

Mexic, antrenamente 1: Verstappen, cel mai bun timp

Max Versptappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Mexic, în care piloţii au folosit pneuri intermediare înainte de a trece la slick-uri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Mexic: revenire după 23 de ani, dar fără o miză reală

Mexic revine în calendarul Formulei 1 după o pauză de 23 de ani exact în momentul în care ambele titluri mondiale au fost deja adjudecate.
Duminica, 25 Octombrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa de la Austin şi a devenit triplu campion mondial!

Lewis Hamilton a obţinut victoria la Austin într-una dintre cele mai spectaculoase curse ale sezonului şi a devenit matematic campion mondial cu trei etape înainte de finalul sezonului, în timp ce Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au completat podiumul.
Duminica, 25 Octombrie 2015 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position la Austin. Ultima parte a calificărilor, anulată!

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite din faţa lui Lewis Hamilton şi Daniel Ricciardo, conform rezultatelor din a doua parte a calificărilor, întrucât ultima parte a fost anulată din cauza ploii puternice.
Sambata, 24 Octombrie 2015 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid pe ploaie. Calificările, amânate pentru duminică

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Austin, care s-a desfăşurat pe o ploaie puternică. Calificăril aufost amânate pentru duminică, ora 16:00, ora României.
Sambata, 24 Octombrie 2015 | Formula 1

A doua sesiune de antrenamente de la Austin, anulată. Calificările ar putea fi reprogramate

A doua sesiune de antrenamente din Statele Unite a fost anulată din cauza fulgerelor care au însoţit o furtună puternică. Vremea potrivnică ar putea forţa o reprogramare a calificărilor de sâmbătă.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid pe ploaie

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Austin, în care piloţii au folosit doar pneuri de ploaie sau intermediare.
Joi, 22 Octombrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Statele Unite: visul american al lui Hamilton, împiedicat de ploaie?

Lewis Hamilton îşi poate îndeplini în cursa din Statele Unite visul de a-l egala pe Ayrton Senna la numărul de titluri mondiale, însă Sebastian Vettel şi Nico Rosberg vor încerca să-şi păstreze şansele la trofeu chiar şi pe ploile torenţiale care se anunţă pe tot parcursul weekendului.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Rusia! Rosberg a abandonat, podium pentru Vettel şi Perez

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Rusiei după ce a profitat de abandonul suferit de Nico Rosberg din motive tehnice, în timp ce Sergio Perez a obţinut primul podium din acest sezon.

Tag-uri similare

Toro Rosso, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, Carlos Sainz Jr, Franz Tost, Antonio Felix da Costa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru