Daniil Kvyat

Sambata, 10 Octombrie 2015 | F1 TOP

Rosberg l-a învins pe Hamilton în lupta pentru pole position din Rusia

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Rusiei şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul sau Lewis Hamilton, care a comis o eroare în ultimul tur rapid.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Formula 1

Rusia, antrenamente 3: Accident grav suferit de Sainz Jr

Carlos Sainz Jr. a suferit un accident major în ultima sesiune de antrenamente libere din Rusia, iar pilotul Toro Rosso a fost transportat pe targă la centrul medical. Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Formula 1

Rusia, antrenamente 2: Massa, cel mai rapid pe ploaie. Doar 8 piloţi cu tururi cronometrate

Felipe Massa a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Rusia, care s-a desfăşurat pe o ploaie puternică. Doar opt piloţi au parcurs tururi cronometrate.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Formula 1

Rusia, antrenamente 1: Hulkenberg, cel mai rapid într-o sesiune afectată de o scurgere de motorină

Nico Hulkenberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Rusia, care a fost scurtată la 60 de minute din cauza unei scurgeri de motorină. Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au completat clasamentul.
Joi, 08 Octombrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Rusia: Mercedes, campioană la constructori sau un nou eşec ca în Singapore?

Mercedes poate cuceri matematic în Rusia al doilea titlu consecutiv la constructori, însă configuraţia circuitului şi pneurile furnizate de Pirelli au potenţialul de a produce surprize neplăcute pentru constructorul german.
Duminica, 27 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Suzuka! Rosberg şi Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Japonia după ce l-a depăşit la start pe Nico Rosberg, care a reuşit să revină pe locul doi în faţa lui Sebastian Vettel după ce iniţial retrogradase pe locul patru.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position la Suzuka. Accident major pentru Kvyat

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Japoniei şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său, Lewis Hamilton. Sebastian Vettel va pleca de pe poziţia a patra. Piloţii nu au putut efectua un ultimul tur rapid din cauza unui accident suferit de Daniil Kvyat.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Formula 1

Japonia, antrenamente 3: Mercedes în frunte, Ferrari la o secundă în urmă

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în ultima sesiune de antrenamente de la Suzuka, în care ambii pioti Ferrari au fost cu peste o secundă mai lenţi.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Formula 1

Japonia, antrenamente 2: Kvyat învinge Mercedes pe ploaie

Daniil Kvyat a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere de la Suzuka, în care aproape toţi piloţii au parcurs tururi cronometrate în ciuda ploii care a continuat să cadă cu putere.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Formula 1

Japonia, antrenamente 1: Sainz Jr, cel mai rapid pe ploaie

Carlos Sainz Jr. a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka, care a fost afectată de ploaie. Doar 12 piloţi au efectuat cel puţin un tur cronometrat.
Joi, 24 Septembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Japonia: Misterul Mercedes - vor reveni germanii în lupta pentru victorie?

Mercedes trebuie să demonstreze la Suzuka că ritmul modest din Singapore a avut drept cauză doar configuraţia circuitului, însă Sebastian Vettel este pregătit să profite de orice sincopă germană pentru a reveni în lupta pentru titlul mondial.
Duminica, 20 Septembrie 2015 | F1 TOP

Vettel a câştigat cursa din Singapore. Hamilton a abandonat

Sebastian Vettel a obţinut victoria în cursa din Singapore în faţa lui Daniel Ricciardo şi a coechipierului său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton a abandonat din motive tehnice în timp ce concura pe locul patru.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 19 Septembrie 2015 | F1 TOP

Vettel a obţinut în Singapore primul pole position pentru Ferrari după trei ani!

Sebastian Vettel va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în Singapore. Germanul i-a devansat pe Daniel Ricciardo şi Kimi Raikkonen şi a obţinut primul pole position pentru Ferrari după Marele Premiu al Germaniei din 2012. Mercedes a terminat doar locurile cinci şi şase.
Sambata, 19 Septembrie 2015 | Formula 1

Singapore, antrenamente 3: Ferrari în frunte. Red Bull învinge Mercedes

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pentru Ferrari în ultima sesiune de antrenamente din Singapore, în care Red Bull i-au învins de asemenea pe rivalii de la Mercedes.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Formula 1

Singapore, antrenamente 2: Red Bull produce surpriza. Kvyat, cel mai bun timp

Daniil Kvyat a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din Singapore şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi pe coechipierul său de la Red Bull Racing, Daniel Ricciardo.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Formula 1

Singapore, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Singapore şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Daniel Ricciardo.
Joi, 17 Septembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Singapore: ultima şansă pentru Red Bull în fumul dens al metropolei asiatice

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg continuă duelul pentru titlu, însă Singapore reprezintă ultima şansă pentru ca Red Bull să obţină un rezultat major. Cursa este însă în continuare incertă din cauza poluării generate de un fum dens provenit din Indonezia.
Duminica, 06 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Monza în faţa lui Vettel. Raikkonen a ratat startul, Rosberg a abandonat!

Lewis Hamilton a obţinut o victorie uşoară în Marele Premiu al Italiei în faţa lui Sebastian Vettel, în timp ce Kimi Raikkonen a ratat startul de pe locul doi şi a terminat pe şase. Nico Rosberg a pierdut ultimul loc pe podium cu două tururi înainte de final din cauza unei defecţiuni tehnice la motor.
Sambata, 05 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în faţa lui Raikkonen şi Vettel!

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei, în timp ce Kimi Raikknen ia învins pe Sebastian Vettel şi Nico Rosberg în lupta pentru locul doi.
Sambata, 05 Septembrie 2015 | Formula 1

Italia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid într-o sesiune afectată de ploaie

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Monza, în care piloţii au aşteptat aproximativ 30 de minute pentru că circuitul să se usuce după ploaie.

Tag-uri similare

Toro Rosso, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, Carlos Sainz Jr, Franz Tost, Antonio Felix da Costa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru