Daniil Kvyat

Vineri, 04 Septembrie 2015 | Formula 1

Nou val de penalizări la Monza pentru Red Bull: Ricciardo pierde 25 de poziţii

Red Bull Racing a decis să înlocuiască noi componente din cadrul unităţilor de propulsie folosite de piloţi la Monza, în urma cărora Daniel Ricciardo va fi penalizat cu 25 de poziţii pe grila de start.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Formula 1

Italia, antrenamente 2: Rosberg se apropie de liderul Hamilton

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente de la Monza, însă Nico Rosberg a fost cu numai două sutimi de secundă mai lent.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Formula 1

Italia, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Monza şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.
Joi, 03 Septembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Italia: Sub spectrul fragilităţii pneurilor în "Templul Vitezei"

Cea mai rapidă cursă din calendarul Formulei 1 are loc în contextul controverselor despre explozia de pneu suferită de Sebastian Vettel în Belgia şi a prespectivei ca Monza să fie exclusă din campionat.
Joi, 27 August 2015 | Formula 1

Red Bull susţine că îi va prelungi contractul lui Kvyat pentru 2016

Red Bull Racing susţine că Daniil Kvyat va rămâne la echipă şi în sezonul 2016, chiar dacă pentru moment nu îi prelungeşte contractul în mod oficial.
Marti, 25 August 2015 | Formula 1

Red Bull va utiliza noi motoare la Monza. Ricciardo şi Kvyat vor fi penalizaţi pe grilă

Daniel Ricciardo şi Daniil Kvyat vor fi penalizaţi pe grila de start din Italia pentru că vor utiliza motoare noi cu scopul de a creşte şansele celor de la Red Bull Racing la un rezultat bun în Singapore.
Duminica, 23 August 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Belgiei. Podium nesperat pentru Grosjean

Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă în cursa de la Spa-Francorchamps, în timp ce Nico Rosberg a terminat pe doi după ce a recuperat terenul pierdut la start. Sebastian Vettel a ratat prezenţa pe podium după o pană suferită în penultimul tur în urma căreia locul trei i-a revenit lui Romain Grosjean.
Sambata, 22 August 2015 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei

Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Belgiei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul opt.
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a obţinut cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Belgia şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 2: Rosberg rămâne pe prima poziţie

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere din Belgia în faţa lui Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull a ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg l-a învins pe Lewis Hamilton în prima sesiune de antrenamente libere din Belgia, care a fost întreruptă câteva minute din cauza unui accident suferit de Pastor Maldonado.
Joi, 20 August 2015 | Formula 1

Video: Red Bull se implică în reclame inedite pentru producătorul de uleiuri Total

Daniel Ricciardo şi Daniil Kvyat au filmat două spoturi publicitare prin care promovează Total, furnizorul oficial de uleiuri de motor pentru Red Bull Racing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 August 2015 | F1 TOP

Avancronică Belgia: Lupta pentru titlu se ascute sub provocările noului regulament

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor relua lupta pentru titlul mondial în cursa de la Spa-Francorchamps, în care piloţii nu vor mai beneficia la start de sprijin din partea inginerilor.
Joi, 30 Iulie 2015 | Formula 1

Hakkinen: "Vettel reprezintă o ameninţare în lupta pentru titlu"

Mika Hakkinen consideră că Sebastian Vettel are şanse reale la titlul mondial şi laudă prestaţiile lui Daniil Kvyat pentru Red Bull Racing.
Luni, 27 Iulie 2015 | Formula 1

Ricciardo îşi apără duelurile agresive cu Rosberg şi Hamilton: "Aşa voi pilota întotdeauna"

Daniel Ricciardo consideră că nu a greşit cu nimic în duelurile agresive cu Nico Rosberg şi Lewis Hamilton din Ungaria, însă pilotul german al echipei Mercedes a sugerat că FIA ar fi trebuit să-l penalizeze pe australian.
Duminica, 26 Iulie 2015 | F1 TOP

Vettel a câştigat cursa de la Hungaroring! Kvyat, primul podium din carieră pentru Red Bull

Sebastian Vettel a obţinut o victorie spectaculoasă în Ungaria după ce l-a depăşit la start pe Lewis Hamilton, care alături de coechipierul său Nico Rosberg a avut o cursă dezastruoasă. Red Bull a obţinut prima clasare pe podium în acest sezon prin Daniil Kvyat, aflat la prima performanţă de acest gen din carieră, şi Daniel Ricciardo.
Sambata, 25 Iulie 2015 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Hungaroring în faţa lui Rosberg şi Vettel

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring cu un avans de peste o jumătate de secundă în faţa lui Nico Rosberg. Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start.
Sambata, 25 Iulie 2015 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 3: Dominaţia lui Hamilton continuă

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în ultima sesiune de antrenamente din Ungaria, în care i-a devansat pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid. Red Bull, în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Ungaria, în care Daniil Kvyat şi Daniel Ricciardo l-au învins pe celălalt pilot Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 1: Hamilton şi Rosberg au dominat sesiunea

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în prima sesiune de antrenamente de la Hungaroring, care a fost afectată de două incidente majore.

Tag-uri similare

Toro Rosso, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, Carlos Sainz Jr, Franz Tost, Antonio Felix da Costa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru