Nou val de penalizări la Monza pentru Red Bull: Ricciardo pierde 25 de poziţii

de Daniel Popescu
Vineri, 04.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a decis să înlocuiască noi componente din cadrul unităţilor de propulsie folosite de piloţi la Monza, în urma cărora Daniel Ricciardo va fi penalizat cu 25 de poziţii pe grila de start.

Esential 25 de locuri pierde Daniel Ricciardo pe grila din Italia
15 pozitii este penalizarea suferita de Daniil Kvyat
10 locuri de penalizari a primit Carlos Sainz Jr.
Daniel Ricciardo şi Daniil Kvyat folosesc o unitate de propulsie nouă în Marele Premiu al Italiei pentru care au primit deja câte 10 poziţii de penalizare pe grila de start.

Totuşi, Red Bull Racing a anunţat deja că Ricciardo va primi câte o nouă versiune de turbină şi de sisteme MGU-K şi MGU-H în cadrul actualei unităţi de propulsie, fiecare schimbare fiind pedepsită cu cinci poziţii pe grila de start. Prin urmare, australianul va pierde 25 de locuri pe grila de start. De asemenea, Kvyat va pierde încă cinci poziţii pentru înlocuirea turbinei.

După a doua sesiune de antrenamente, ambii piloţi vor primi câte un nou motor cu combustie internă, astfel că vor fi din nou penalizaţi cu câte cinci poziţii, însă aceste ultime schimbări nu sunt încă confirmate.

Carlos Sainz Jr.

a primit la rândul său o nouă unitate de propulsie după defecţiunile electrice de la Spa-Francorchamps, astfel că va pierde 10 locuri, după o mutare similară făcută anterior de coechipierul său, Max Verstappen.

Pe lângă aceşti trei piloţi, şi Fernando Alonso şi Jenson Button vor fi penalizaţi cu câte 10 poziţii pe grila pentru înlocuirea unităţii de propulsie.

Via Autosport, Autosport

Comentarii (1)

  • MuresMures
    eu zic sa plece din Tg. Mures pe E60 catre Brasov si asa tot inainte catre Italia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru