DEKRA

Luni, 30 Mai 2016 | Tehnologie

Toți banii pe diesel: Versiunea E 220d începe revoluția de 3.3 miliarde de euro pe care Mercedes o anunță în gama sa de motoare diesel

Mercedes continuă să creadă în diesel. Motiv pentru care va investi 3.3 miliarde de euro în motoarele sale convenționale. Primul rezultat al investiției? Motorul de 2.0 litri al noului E-Klasse, o premieră mondială în materie de consum și emisii.
Joi, 29 August 2013 | Siguranta

Cel mai dur test de siguranţă, "inventat" în SUA, se pregăteşte să vină în Europa

Adio, 5 stele adunate uşor la testele EuroNCAP! Small Overlap Test, crash-testul care a făcut victime cu nume în sesiunile americanilor de la IIHS, este evaluat de germanii de la Dekra, care vizează analiza rezistenţei maşinilor europene.
Luni, 02 Iulie 2012 | Reportaj

Michelin Performance Tour: 30.000 de km pentru stabilirea celei mai bune anvelope

Michelin şi specialiştii germani de la Dekra au pus la cale cel mai lung test pentru o anvelopă. 30.000 de kilometri şi 25 de ţări pentru a stabili care e cea mai bună anvelopă premium.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Industrie

Opel Astra şi Insignia, premiate de Dekra pentru calitate în raportul pentru 2012

Opel Astra a primit punctajul maxim pentru calitate în cadrul Raportului Dekra 2012. Compacta din Ruesselsheim a obţinut 96.9 procente din punctajul disponibil, rezultat de invidiat.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Industrie

Studiu Dekra: Opel Insignia şi Audi A6 au cele mai puţine defecte

Un studiu realizat în Germania de către Dekra arată că Opel Insignia şi Audi A6 sunt maşinile care prezintă cele mai puţine defecte în timp.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Siguranta

DEKRA a testat sistemul lui BMW Seria 5 de intervenţie în caz de accident

Specialiştii de la DEKRA au testat in premieră mondială sistemul de cruise control adaptiv cu Stop&Go de la BMW într-o situaţie ce imită un accident real, iar sistemul a prezentat o îmbunătăţire semnificativă faţă de un vehicul identic care nu îl foloseşte.

Tag-uri similare

BMW, siguranta, EuroNCAP, crashtest, DEKRA, crashtest BMW, crashtest BMW Seria 5, sistem siguranta BMW, test DEKRA, test DEKRA BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru