Emisii NOx

Duminica, 10 Martie 2019 | Industrie

Daimler, BMW și VW riscă amenzi de un miliard de euro fiecare: cartel pentru reducerea eficienței sistemului de tratare cu AdBlue a emisiilor

Comisia Europeană plănuiește să amendeze Daimler, BMW și Volkswagen cu până la un miliard de euro fiecare pentru că s-au asociat pentru a reduce eficiența sistemului de tratare cu AdBlue a emisiilor, potrivit Der Spiegel.
Vineri, 10 Iunie 2016 | Mediu

Efectele Dieselgate: Marea Britanie vrea să taxeze serios motoarele diesel din cauza emisiilor de Oxizi de Azot (NOx)

După ce guvernul britanic anterior a oferit bonusuri clienților care alegeau motoare diesel în detrimentul benzinei, popularizarea emisiilor de Oxizi de Azot venită odată cu scandalul Dieselgate schimbă radical strategia autorităților.
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 | Industrie

Constructorii europeni solicită introducerea "de urgenţă" a testelor reale de emisii pentru a reface încrederea în industria auto

Constructorii europeni consideră că testele de emisii trebuie schimbate "urgent" pentru a reflecta valorile reale, nu pe cele din laborator. Anunţul vine la tei luni după ce aceeaşi constructori au obţinut o amânare a introducerii unor astfel de evaluări.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | Industrie

Volkswagen riscă amenzi de 22 de miliarde de dolari în SUA pentru Dieselgate, o treime din valoarea întregii companii

Departamentul de Justiţie al SUA a acţionat Volkswagen în judecată pentru scandalul Dieselgate. Amenda maximă este de 22 de miliarde de dolari, aproximativ o treime din valoarea de piaţă a grupului german.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Dioxidul de carbon, mai nociv ca oxidul de azot: Volkswagen anticipează scăderi de vânzări

Volkswagen anticipează o scădere a vânzărilor din cauza scandalului Dieselgate. Vinovatul principal este dioxidul de carbon, în timp ce emisiile de oxid de azot au un efect limitat.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen: 800.000 de maşini, afectate de consum de carburant şi emisii de dioxid de carbon mai mari decât cele oficiale

Volkswagen a dezvăluit rezultatele şocante ale unei anchete interne: 800.000 de maşini din Europa au consumul de carburant şi emisiile de dioxid de carbon mai mari decât cele anticipate anterior.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Porsche: "Suntem surprinşi, noi ştiam că modelul Cayenne Diesel respectă normele de mediu"

Reprezentanţii Porsche s-au declarat surprinşi de noile acuzaţii potrivit cărora modelul Cayenne Diesel are de asemenea instalat un software pentru păcălirea testelor de emisii.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Industrie

Americanii continuă acuzațiile în cazul Dieselgate: Motoarele V6 TDI aveau și ele sistem de păcălire a testelor de emisii. VW neagă acuzațiile

EPA, organismul american de protecție a mediului, a emis un comunicat de presă în care anunță că motoarele V6 TDI ale concernului Volkswagen prezintă și ele un sistem de păcălire a testelor de emisii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru