Ettore Bugatti

Miercuri, 13 Martie 2019 | General

Bugatti lansează Baby II: vehiculul electric de mici dimensiuni are roți motrice spate, dezvoltă 13 CP și este inspirat de legendarul Type 35.

Bugatti a prezentat noul Baby II, un vehicul echipat cu un motor electric și destinat celor mai înfocați fani ai mărcii. Bugatti Baby II poate fi utilizat atât de copii, cât și de adulți, iar prețul de pornire anunțat de constructorul din Molsheim este de 30.000 de euro plus taxe.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Ettore Bugatti este ultimul membru al colecției "Les Légendes de Bugatti"

În cadrul evenimentul special organizat de grupul Volkswagen înainte de debutul Salonului Auto de la Paris, Bugatti a prezentat ediția specială a modelului Veyron numită Grand Sport Vitesse Ettore Bugatti.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Bugatti se pregăteşte să-şi ia adio de la Veyron: supercarul primeşte ultima sa ediţie specială, Veyron Ettore Bugatti

Bugatti va mai comercializa doar 15 unităţi Veyron, iar trei dintre acestea fac parte din seria specială Legends. Ultimele trei unităţi se numesc Veyron Ettore Bugatti, un tribut adus fondatorului mărcii.
Miercuri, 05 Februarie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Bugatti Type 251 - eşecul renaşterii Bugatti în motorsport

Bugatti a abandonat în singura cursă de Formula 1 în care a luat startul, însă constructorul francez s-a remarcat prin două inovaţii care aveau să fie adoptate pe scară largă în competiţie.
Vineri, 28 Mai 2010 | Modele noi

Bugatti pregăteşte revoluţia: un supercar electric de 800 de cai

Bugatti testează în prezent un tren de propulsie electric, compus din două motoare, capabile să dezvolte împreună 800 de cai putere şi 2200 de Nm.

Tag-uri similare

Bugatti Veyron, Bugatti Galibier, Ettore Bugatti, Bugatti electric, Bugatti electric 800 de cai, Bugatti supercar electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru