Ford Tourneo

Marti, 02 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford a electrificat o parte din gama de utilitare: versiuni mild-hybrid pentru Tourneo Custom, Transit și Transit Custom. Ford Tourneo Custom va fi oferit și în versiune plug-in hybrid

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la gama de utilitare disponibile în versiuni mild-hybrid. Transit, Transit Custom și Tourneo Custom sunt disponibile în varianta EcoBlue Hybrid cu motor diesel și sistem electric la 48V. Ford Tourneo Custom va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Joi, 24 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: Autobuzul şcolii şi noul drum către Grecia

Este mare, este galben şi l-am botezat „autobuzul şcolii”. Ford Tourneo Connect este maşina care ne-a înghiţit toate bagajele pentru un concediu în Grecia şi ne-a susţinut de-a lungul noului drum prin Bulgaria.
Marti, 20 Martie 2012 | Modele noi

Ford Tourneo Custom - primele imagini oficiale ale versiunii de serie

Conceptul Tourneo Custom prezentat de Ford la Salonul Auto de la Geneva va avea şi o versiune de serie. Constructorul american a prezentat deja primele imagini oficiale ale acesteia.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Ford Tourneo Custom Concept, primele imagini oficiale

Ford aduce la Geneva un concept interesant, numit Tourneo Custom Concept. Modelul aplică ultimele principii ale limbajului Kinetic şi ar putea intra în fabricaţia de serie.

Tag-uri similare

Ford, concept Ford, concepte Ford, Ford Tourneo, Ford Tourneo Custom Concept, Tourneo Custom Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru