Fric

Marti, 15 Iulie 2014 | Formula 1

Echipele nu au ajuns la un acord comun în privinţa utilizării suspensiei FRIC

Echipele care vor continua să utilizeze suspensia activă FRIC în acest sezon vor risca să fie descalificate, după ce au eşuat în tentativa de a ajunge la un acord comun prin care interzicerea tehnologiei să fie amânată pentru sezonul 2015.
Marti, 15 Iulie 2014 | Formula 1

McLaren nu va utiliza suspensia FRIC în Germania

McLaren a anunţat că nu va utiliza suspensia activă FRIC în Marele Premiu al Germaniei, în urma controverselor lansate de FIA cu privire la legalitatea acesteia.
Luni, 14 Iulie 2014 | Formula 1

Force India: "Suspensia FRIC valorează cel puţin o jumătate de secundă pe tur"

Force India consideră că Mercedes va pierde cel puţin o jumătate de secundă pe tur în cazul în care suspensia activă FRIC va fi interzisă începând cu Marele Premiu al Germaniei.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Formula 1

Echipele vor renunţa la suspensia FRIC de teama unor contestaţii tehnice

Echipele vor îndepărta suspensiile active FRIC de pe monoposturi, după ce echipele mici au refuzat un acord comun potrivit căruia să nu existe contestaţii tehnice pe acest subiect la finalul curselor.
Joi, 10 Iulie 2014 | Formula 1

Mercedes nu înţelege rostul interzicerii suspensiei active FRIC

Niki Lauda a admis că nu înţelege modul în care FIA a ajuns la concluzia că suspensia activă FRIC este ilegală la aproximativ doi ani de la introducerea acesteia în Formula 1.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Formula 1

FIA vrea să interzică suspensia activă FRIC, unul dintre avantajele Mercedes

FIA intenţionează să interzică suspensia activă FRIC începând cu cursa din Germania, pe motiv că aceasta încalcă regulamentul tehnic. Mercedes ar putea fi cea mai afectată echipă de o astfel de decizie.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Formula 1

Lotus a copiat suspensia hidraulică FRIC inovată de Mercedes

Lotus a reuşit să implementeze noua suspensie hidraulică FRIC care conectează suspensiile faţă şi spate ale monopostului, potrivit publicaţiei Autosport.
Vineri, 15 Martie 2013 | Formula 1

Presă: Mercedes introduce o nouă inovaţie: suspensie activă Fric

Mercedes utilizează în acest sezon o suspensie activă de tip hidraulic botezată Fric, care ar putea explica rezultatele bune din antrenamente, potrivit presei germane.

Tag-uri similare

Mercedes, Lewis Hamilton, Fric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru