GLE Coupe

Miercuri, 22 Septembrie | Tuning

Brabus 900 Rocket Edition: 900 CP și 330 km/h viteză maximă

Tunerul german a prezentat noul 900 Rocket Edition la Monaco Yacht Show. După o serie de modificări, motorul V8 twin-turbo a ajuns să dezvolte 900 de cai putere, suficient pentru a atinge o viteză maximă de 330 km/h.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz a prezentat noul GLE Coupe: design îmbunătățit, un interior modern și versiune AMG cu 435 CP

Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLE Coupe. SUV-ul dezvoltat de constructorul german mizează pe un design nou, pe un interior extrem de modern și pe tehnologii de conducere semi-autonomă. Gama de motorizări include două unități diesel și un propulsor pe benzină, acesta din urmă fiind disponibil pe versiunea AMG GLE 53 4Matic+ Coupe.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupe: SUV-ul constructorului german va fi prezentat în 28 august

Mercedes-Benz a publicat un teaser care anunță lansarea noului GLE Coupe. Modelul producătorului din Stuttgart va avea un design îmbunătățit, un interior mult mai modern și sisteme noi de asistare.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Modele noi

Prima schiță cu exteriorul noii generații Mercedes-Benz GLE: SUV-ul debutează în cadrul Salonului Auto de la Paris

Mercedes-Benz a publicat o nouă schiță cu viitorul GLE. Noua generație a SUV-ului va avea dimensiuni mai generoase și un interior mult îmbunătățit. Prezentarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.
Sambata, 03 Octombrie 2015 | Feature

Cele mai noi SUV-uri Mercedes-Benz au fost prezentate oficial în România

Mercedes-Benz România a adus oficial pe piața națională cele mai noi modele SUV din oferta constructorului german. Am fost, astfel, invitați la un eveniment numit Cucerește orice drum!, unde am făcut cunoștiință cu noile modele GLC, GLE și GLE Coupe.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes-AMG GLE63 S Coupe este cea mai puternică versiune a noului crossover german

Una din surprizele Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Detroit este cea mai puternică versiune pentru noul SUV GLE Coupe. Noua versiune foloseşte un motor V8 twin-turbo ce produce 577 CP.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz GLE, primul rival direct al lui BMW X6, se prezintă

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui GLE Coupe. Modelul este primul rival al lui BMW X6 şi este primul Mercedes denumit după strategia cea nouă a mărcii germane.

Tag-uri similare

modele noi Mercedes, modele noi Mercedes-Benz, poze Mercedes, Mercedes-Benz GLE, GLE, GLE Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru