GLE

Miercuri, 01 Februarie 2023 | Modele noi

Acesta este Mercedes-Benz GLE facelift: versiune plug-in hybrid cu 109 kilometri autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul GLE și GLE Coupe facelift. SUV-ul propune o gamă de motorizări complet electrificată, iar clienții vor avea la dispoziție o versiune plug-in hybrid nouă.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Modele noi

Imagine teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE facelift. Debut în 31 ianuarie

Constructorul din Stuttgart a publicat o imagine teaser cu viitorul GLE facelift. Debutul este programat pentru data de 31 ianuarie.
Marti, 21 Iunie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG GLE primește ediția aniversară "Edition 55"

Ediția aniversară "Edition 55" poate fi comandată acum și alături de modelul GLE, în variantă standard și Coupe. Aceasta este disponibilă pentru versiunile GLE 53, GLE 63 și GLE 63 S.
Luni, 25 Octombrie 2021 | Industrie

Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz GLE: motorizare micro-hibrid pentru versiunea GLE 300d

Mercedes-Benz GLE 300d 4Matic a primit câteva îmbunătățiri, inclusiv o motorizare diesel care integrează un sistem micro-hibrid. Debutul comercial este programat pentru luna viitoare.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Siguranta

Recall inedit pentru Mercedes-Benz în SUA: un defect la sigla iluminată de pe grilă poate dezactiva direcția SUV-urilor GLE și GLS

Mercedes-Benz a anunțat un recall pentru aproape 13.000 de unități GLE și GLS în Statele Unite. Sistemul electric al siglei iluminate de pe grilă nu este montat corespunzător și poate dezactiva funcții cheie precum direcția.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Modele noi

Noi motorizări diesel pentru Mercedes-Benz GLE: propulsor de 3.0 litri în versiuni de 272 CP și 330 CP

Mercedes-Benz introduce în gama lui GLE două versiuni noi. Ambele sunt propulsate de motorul diesel de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Varianta GLE 350d 4Matic propune 272 CP, în timp ce vârful de gamă poartă numele de GLE 400d 4Matic și oferă 330 CP.
Sambata, 01 Decembrie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz testează viitorul GLE plug-in hybrid pe Nurburgring: producătorul german anunță o autonomie în modul electric de până la 100 de kilometri

Mercedes-Benz GLE în versiunea plug-in hybrid a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Conform primelor informații, SUV-ul PHEV dezvoltat de nemți va oferi o autonomie în modul electric de până la 100 de kilometri, valoarea fiind măsurată conform ciclului WLTP.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Intern

Noul Mercedes-Benz GLE poate fi comandat și în România: SUV-ul producătorului german pleacă de la 65.200 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri pentru noul GLE. În România, SUV-ul producătorului german poate fi comandat fie cu un motor diesel de 245 CP, fie cu unul pe benzină de 367 CP. Cel mai accesibil GLE pleacă de la 65.153 de euro.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes-Benz GLE va primi o versiune plug-in hybrid: producătorul german anunță o autonomie în modul electric de 100 de kilometri

Mercedes-Benz pregătește o versiune plug-in hybrid pentru noua generație GLE. Modelul va fi prezentat în prima parte a anului viitor și, conform reprezentanților constructorului german, autonomia în modul electric ar urma să ajungă la 100 de kilometri (WLTP).
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLE, poze și detalii oficiale: design nou, motorizare mild-hybrid și o suspensie capabilă să recupereze energia în momentul amortizării

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii oficiale referitoare la noua generație GLE. SUV-ul constructorului german are acum un design nou, un interior modern, tehnologii de ultimă generație și o suspensie inteligentă. Prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Modele noi

Prima schiță cu exteriorul noii generații Mercedes-Benz GLE: SUV-ul debutează în cadrul Salonului Auto de la Paris

Mercedes-Benz a publicat o nouă schiță cu viitorul GLE. Noua generație a SUV-ului va avea dimensiuni mai generoase și un interior mult îmbunătățit. Prezentarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi

Teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLE: dimensiuni mai generoase, sistem de infotainment nou și instrumentar digital de bord

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul GLE. Conform vocilor apropiate companiei, noua generație a SUV-ului german va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 03 Octombrie 2015 | Feature

Cele mai noi SUV-uri Mercedes-Benz au fost prezentate oficial în România

Mercedes-Benz România a adus oficial pe piața națională cele mai noi modele SUV din oferta constructorului german. Am fost, astfel, invitați la un eveniment numit Cucerește orice drum!, unde am făcut cunoștiință cu noile modele GLC, GLE și GLE Coupe.
Joi, 26 Martie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz ML primeşte un facelift şi e redenumit oficial: faceţi cunoştinţă cu noul Mercedes GLE

Mercedes-Benz începe astăzi procesul de redenumire a modelelor proprii. Astfel, ML primeşte un facelift şi devine GLE. Noul SUV va fi disponibil în România în cursul acestei primăveri.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz GLE, primul rival direct al lui BMW X6, se prezintă

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui GLE Coupe. Modelul este primul rival al lui BMW X6 şi este primul Mercedes denumit după strategia cea nouă a mărcii germane.

Tag-uri similare

modele noi Mercedes, modele noi Mercedes-Benz, poze Mercedes, GLE, Mercedes-Benz GLE, GLE Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru