Mercedes-AMG GLE primește ediția aniversară "Edition 55"

de Alexandru Monenciu
Marti, 21.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediția aniversară "Edition 55" poate fi comandată acum și alături de modelul GLE, în variantă standard și Coupe. Aceasta este disponibilă pentru versiunile GLE 53, GLE 63 și GLE 63 S.

Așa cum bine știi, anul acesta se împlinesc 55 de ani de la înființarea celebrei mărci AMG. Iar germanii de la Mercedes-Benz marchează momentul printr-o ediție aniversară, denumită sugestiv "Edition 55", disponibilă pentru mai multe modele din portofoliu.

Clasa G, Clasa A și CLA se regăsesc printre ele. Acum, lista include și SUV-ul GLE, atât în variantă standard cât și Coupe. De asemenea, clienții care optează pentru un GLE 53, GLE 63 sau GLE 63 S pot bifa această ediție.

Ca în cazul celorlalte modele, lista cu modificări include o grafică specială, două nuanțe pentru caroserie (Negru Obsidian și Alb Diamond Bright), jante forjate cu diametrul de 22 de inch și pachetul AMG Night Package.

Adică, pe scurt, mai multe elemente exterioare vin vopsite în negru lucios. Aici sunt incluse și cele patru terminații ale sistemului de evacuare.

Pentru interior, Mercedes-AMG a pregătit o combinație de roșu și negru, preșuri inscripționate cu "Edition 55", iar tapițeria din piele Nappa este standard pentru GLE 63 S și opțională pe GLE 53 și GLE 63.

"Edition 55" este disponibil ca pachet și costă între 5.950 și 13.090 de euro, în funcție de versiunea GLE aleasă.

Mai trebuie menționat că poate fi comandat până la finalul acestui an.

via Mercedes-AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru