Mercedes-AMG A45 și CLA 45 primesc ediția specială "Edition 55"

de Alexandru Monenciu
Joi, 12.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile extinde ediția specială Edition 55 (marchează 55 de ani ai diviziei AMG) și la modelele A45 și CLA 45, inclusiv varianta Shooting Break a acestuia din urmă. Vor fi disponibile pentru comandă până în luna decembrie.

Producătorul din Stuttgart sărbătorește 55 de ani de la înființarea AMG și marchează evenimentul, printre altele, cu o ediție specială "Edition 55". Aceasta este oferită alături de mai multe modele din gamă, inclusiv A35, CLA 35 și G63.

Acum, ediția a fost extinsă și pentru modelele A45 și CLA 45, inclusiv varianta Shooting Break a acestuia din urmă.

Clienții pot opta pentru două nuanțe de caroserie: Alb Digital Metallic și Negru Cosmos Metallic. Mașinile vin în standard cu pachetul AMG Aerodynamic (elemente dezvoltate în tunelul de vânt), pachetul Night (include mai multe ornamente negre), jante de 19 inch și o grafică de inspirație retro.

Pentru interior, Mercedes-AMG a pregătit o tapițerie din piele, în două culori (negru - roșu), praguri iluminate, preșuri AMG speciale și, desigur, embleme Edition 55 care îți aduc aminte că te afli într-un A45 sau CLA 45 cu totul special.

Edition 55 este disponibil ca pachet, în Germania, și costă 12.614 sau 14.280 de euro, în funcție de modelul bifat.

Așa cum spuneam, este oferit până în luna decembrie a acestui an.

via Mercedes-AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru