Teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLE: dimensiuni mai generoase, sistem de infotainment nou și instrumentar digital de bord

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul GLE. Conform vocilor apropiate companiei, noua generație a SUV-ului german va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.

La începutul lunii iulie, Mercedes-Benz a demarat campania de promovare pentru lansarea noii generații a SUV-ului GLE. Conform surselor apropiate companiei, modeul va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.

Prima parte a campaniei a inclus un set de schițe cu interiorul noii generații GLE, iar acum, oficialii Mercedes-Benz au publicat un scurt teaser video cu viitorul SUV. Mulțumită clipului, vedem cum farurile noului GLE vor oferi o semnătură luminoasă revizuită.

Voci apropiate companiei spun că viitorul SUV va fi mai mare cu circa 80 de milimetri comparativ cu actuala versiune și va oferi și mai mult spațiu pentru pasageri. Standard, modelul german va primi două ecrane care înlocuiesc instrumentarul de bord clasic și vechiul display central. Totodată, sistemul multimedia COMAND va fi înlocuit cu noul MBUX (MercedesBenz User Experience), tehnologie care a debutat pe Clasa A.

De asemenea, Mercedes-Benz pregătește un volan nou, guri de ventilație restilizate și un touchpad ceva mai generos.

Conform zvonurilor, Mercedes-Benz ar urma să înlocuiască versiunea GLE 43 cu varianta GLE 53. Vârful de gamă rămâne GLE 63, însă debutul acestei versiuni este așteptat în prima jumătate a anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru