Hakan SamueLsson

Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Volvo nu renunță la modelele sedan și break: "Vor fi și mai atrăgătoare"

Potrivit șefului Volvo, modelele sedan și break nu vor dispărea prea curând din portofoliul mărcii suedeze. Mai mult, viitoarea generație a modelelor S și V va fi și mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo: “Mașinile electrice vor ajunge la 10% din vânzările noastre, în cel mult doi ani”

Volvo estimează că, în cel mult doi ani, mașinile electrice vor ajunge la 10% din vânzările companiei, în timp ce hibrizii plug-in ar urma să atingă 20% în 2020, după cum a declarat CEO-ul Hakan Samuelsson.
Joi, 16 Mai 2019 | Industrie

Volvo ar putea lansa modele de clasă mică, “dacă asta vor clienții”: “Nu avem nimic planificat, dar este o idee bună”

Volvo s-a arătat deschis la ideea lansării unor modele de clasă mică, dacă acest lucru va fi cerut de către clienți. Șeful constructorului nu exclude această posibilitate, pe care o descrie drept o “idee bună”, însă susține că Volvo nu are deocamdată planuri în acest sens.
Vineri, 18 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Volvo: “Avem cea mai bună gamă de modele din istoria mărcii. Mizăm pe avansul hibrizilor plug-in”

Volvo se laudă cu cea mai puternică și performantă gamă de modele din istoria sa, iar șeful Hakan Samuelsson vrea să profite de momentul propice pentru a bifa încă un an cu vânzări consistente și profit pe măsură.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Masini autonome

Filosofia Tesla, diametral opusă de cea a suedezilor de la Volvo: "Nu ne vom asuma responsabilitatea accidentelor produse de mașinile noastre autonome"

După ce Volvo a nunțat prin vocea CEO-ului companiei că își va asuma responsabilitatea pentru orice accident produs de mașinile autonome cu sigla mărcii "pentru că asta e ideea", Elon Musk anunță că poziția Tesla e complet opusă: "Asigurarea va acoperi daunele accidentelor"
Joi, 11 Iunie 2015 | Tehnologie

Volvo se bate în butoane cu BMW, Audi și Mercedes: ”Ei au 55, noi avem doar opt”

Volvo își propune să mizeze pe simplitate în atragerea clienților săi. Un exemplu concret este habitaclul noului Volvo XC90, cu mult mai intuitiv decât cel al rivalilor BMW, Mercedes și Audi.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Modele noi

Șeful Volvo confirmă un viitor SUV compact, așteptat să se numească XC40

Volvo trebuie să răspundă rapid unor SUV-uri compacte cum sunt BMW X1 și Audi Q3. Motiv pentru care șeful companiei suedeze a și făcut publice intențiile de a oferi publicului un rival în persoana viitorului XC40.
Vineri, 29 Martie 2013 | Modele noi

Volvo XC90 primeşte un succesor în 2014

Hakan Samuelsson, CEO-ul Volvo, a confirmat lansarea succesorului lui XC90. SUV-ul suedezilor va debuta în cea de-a doua parte a anului 2014.
Vineri, 22 Februarie 2013 | Modele noi

Şeful Volvo este dezamăgit de amânarea lansării unei noi generaţii XC90

Într-un interviu recent, şeful Volvo a criticat deciziile de amânare a lansării unei noi generaţii XC90. Modelul are deja mai bine de un deceniu pe piaţă şi scade constant în popularitate.

Tag-uri similare

Volvo, Volvo XC90, Hakan SamueLsson
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru