Honda CR-V Hybrid

Marti, 16 Aprilie 2019 | Feature

Honda CR-V hibrid vs. Honda CR-V benzină, episodul 2: hibrid sau benzină în afara orașului?

După ce Honda CR-V Hibrid a reușit să-i dea o lecție de consum urban unui CR-V benzină, a venit rândul să vedem cum se descurcă cele două SUV-uri nipone în afara orașului. Reușește hibridul să mai raporteze o victorie sau varianta pe benzină își arată experiența la drum întins?
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Feature

Comparativ de consum: Honda CR-V hibrid vs. Honda CR-V benzină în traficul din București

Care sunt diferențele dintre o motorizare hibrid și una pe benzină? Merită, oare, să plângem după diesel? Am încercat să răspundem la aceste întrebări în cadrul unui test urban, desfășurat alături de noua generație Honda CR-V prezentă în două versiuni: benzină și hibrid.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Honda speră ca noul CR-V Hybrid să reprezinte 50% din vânzările sale europene: japonezii estimează un volum total anual de 60.000 de mașini

Honda și-a propus ca vânzările sale europene să atingă un nivel de 60.000 de unități pe an. În același timp, niponii speră ca noul model CR-V Hybrid să reprezinte jumătate din aceste vânzări pe Bătrânul Continent.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Intern

Prețuri pentru noul Honda CR-V Hybrid: start de la 34.000 de euro

Honda a publicat lista de prețuri pentru CR-V Hybrid. În România, noua versiune a SUV-ului nipon are un preț de pornire de 34.000 de euro. Clienții pot alege versiuni 4x2 sau 4x4 echipate cu sistemul hibrid de 184 de cai putere și 315 Nm.
Joi, 27 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini cu viitorul Honda CR-V Hybrid: sistem de propulsie de 184 CP și consum mediu de 5.3 litri/100 de kilometri

Noul Honda CR-V Hybrid va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris. SUV-ul hibrid are un sistem de propulsie capabil să genereze 184 de cai putere și 315 Nm. Pentru versiunea cu roți motrice față, consumul mediu mixt anunțat de producător este de 5.3 litri/100 de kilometri.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre viitorul Honda CR-V Hybrid: 184 CP și un sistem inteligent de rulare cu 3 moduri

Honda a publicat primele informații referitoare la viitorul CR-V Hybrid. SUV-ul constructorului nipon promite un sistem hibrid de propulsie alcătuit dintr-un motor pe benzină de 2.0 litri, un motor electric și un set de baterii. Producția lui CR-V Hybrid începe în luna octombrie, iar livrările demarează în primăvara anului viitor.
Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Honda CR-V Hybrid Prototype: noua generație a SUV-ului japonez va avea versiune hibridă și va renunța la propulsia diesel

Honda va prezenta în septembrie CR-V Hybrid Prototype, o versiune hibridă de pre-producție a SUV-ului său care nu va mai include și propulsie diesel.
Marti, 29 August 2017 | FRANKFURT 2017

Honda începe ofensiva electrică în Europa: Urban EV Concept și un prototip de CR-V Hybrid vor fi dezvăluite în septembrie

Honda va anunța la Salonul Auto de la Frankfurt planurile de electrificare ale gamei europene prin dezvăluirea conceptului electric Urban EV și a unui prototip pentru versiunea hibridă a lui CR-V.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru