Hyperloop

Luni, 09 Noiembrie 2020 | General

Primul test cu pasageri umani pentru sistemul de transport Hyperloop: capsula a atins viteza de 160 km/h

Virgin Hyperloop a efectuat primul test cu pasageri umani pentru sistemul de transport Hyperloop, în cadrul căruia o capsulă cu două locuri a parcurs 500 de metri și a atins o viteză maximă de 160 de kilometri pe oră.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | General

Exercițiu de imaginație: BMW dezvăluie designul interior al capsulei Hyperloop care va transporta pasageri cu peste 1000 km/h

Designworks, companie deținută de Grupul BMW, a prezentat un prototip de design pentru interiorul capsulei Hyperloop, care va transporta pasageri cu o viteză de peste 1000 km/h la lansarea planificată pentru 2021.
Miercuri, 10 August 2016 | Tehnologie

Transportul viitorului: Hyperloop One ar putea fi extins la transport subacvatic de mărfuri şi persoane

Sistemul de transport Hyperloop ar putea fi extins şi pentru transportul subacvatic de mărfuri şi persoane, pe lângă sistemul terestru.
Joi, 12 Mai 2016 | Tehnologie

Hyperloop, mai aproape de realitate: primul test cu "trenul" care parcurge 650 de kilometri în 30 de minute a fost un succes

Compania Hyperloop One a dezvăluit sistemul de propulsie pentru viitoarea reţea de transport pe care o dezvoltă şi care presupune parcurgerea unei distanţe de 650 de kilometri în numai 30 de minute.
Marti, 13 August 2013 | Tehnologie

Elon Musk revoluţionează transportul de călători: Hyperloop, "trenul" viitorului

Cum ar fi să putem parcurge distanţa de la Timişoara la Constanţa în doar 30 de minute cu un sistem de transport sigur şi extrem de futurist? Sistemul Hyperloop, imaginat de Elon Musk, este o alternativă cât se poate de viabilă.

Tag-uri similare

Elon Musk, Hyperloop
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru