Hyundai Tucson facelift

Miercuri, 27 Martie | Modele noi

Hyundai prezintă noul Tucson facelift: interior complet revizuit

Constructorul asiatic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Tucson facelift. Interiorul a fost revizuit complet, iar gama de motorizări este una diversificată.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Hyundai Tucson facelift: versiune N Line cu design mai agresiv

Hyundai a publicat o serie de imagini noi cu versiunea facelift a lui Tucson. Alături de asta, constructorul sud-coreean a oferit și o imagine cu noua versiune N Line, care aduce un pachet vizual mai agresiv.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai Tucson facelift: interior nou cu mai multe butoane fizice

Hyundai a dezvăluit oficial noul Tucson facelift pentru piața europeană. Noul model aduce noutăți vizuale la exterior, iar habitaclul primește acum mai multe butoane fizice față de versiunea precedentă.
Marti, 23 Octombrie 2018 | Intern

Hyundai Tucson facelift, disponibil și în România: start de la 22.300 de euro. Promoție de lansare de la 17.300 de euro

Hyundai Tucson facelift poate fi comandat și pe piața din România. Versiunea de bază pleacă de la 22.265 de euro, însă promoțiile de lansare scad prețul SUV-ului asiatic până la 17.254 de euro. Românii vor avea la dispoziție două motoare pe benzină și două unități diesel.
Marti, 05 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Premieră la Hyundai: Tucson facelift este primul model al companiei care primește versiune micro-hibridă cu motor diesel și acumulator de 48 V

Hyundai Tucson facelift a primit o versiune micro-hibridă cu motor diesel și acumulator de 48 de volți, fiind primul model al companiei ce beneficiază de acest tratament. Noua tehnologie este disponibilă pe cel mai puternic motor diesel de 2.0 litri și 186 CP, conectat la o cutie manuală cu 6 trepte sau, alternativ, la transmisia automată cu 8 trepte.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai Tucson facelift, versiune micro-hibrida
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru