Inchidere fabrica

Joi, 06 August 2020 | Industrie

Nissan va amâna închiderea fabricii din Barcelona până în decembrie 2021: producția va fi reluată la sfârșitul lunii august

Programată inițial pentru decembrie 2020, închiderea fabricii Nissan din Barcelona a fost amânată cu un an, după cum a anunțat producătorul japonez. Potrivit negocierilor cu sindicatele, Nissan nu va face concedieri masive, iar producția va fi reluată la sfârșitul lunii august.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Industrie

Nissan ar putea amâna închiderea fabricii din Barcelona până în iunie 2021: negocieri pentru reluarea producției

Nissan a spus că ar putea amâna închiderea fabricii din Barcelona până în iunie 2021, termenul inițial fiind decembrie 2020. Constructorul spune că va negocia cu sindicatele pentru reluarea producției în perioada următoare, astfel încât angajații să-și păstreze locurile de muncă până la sfârșitul anului, însă subliniază că nu vede o alternativă la închiderea uzinei.
Marti, 02 Iunie 2020 | Industrie

Estimări Nissan: închiderea fabricii din Barcelona are costuri de 1.5 miliarde de euro

Nissan estimează costuri de 1.5 miliarde de euro pentru închiderea fabricii din Barcelona, potrivit surselor apropiate de companie. Autoritățile spaniole au spus că ar fi mai convenabil pentru Nissan să păstreze fabrica funcțională.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru