Jules Bianchi

Vineri, 25 Iulie 2014 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 2: Hamilton şi Rosberg rămân în frunte

Lewis Hamilton a stabilit din nou cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere din Ungaria şi l-a devansat pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 1: Mercedes începe în forţă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria şi au fost urmaţi de cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.
Joi, 24 Iulie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: ultimul cartuş înainte de pauza de vară

Hungaroring găzduieşte ultima confruntare înainte de pauza de vară de trei săptămâni, în care Lewis Hamilton speră să reducă diferenţa faţă de Nico Rosberg, în timp ce Williams, Red Bull şi Ferrari ar putea oferi un spectacol de calitate în lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor.
Duminica, 20 Iulie 2014 | F1 TOP

Rosberg a câştigat la Hockenheim. Hamilton pe trei, în spatele lui Bottas

Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Germaniei după o cursă spectaculoasă de recuperare a lui Lewis Hamilton, care a plecat de pe locul 20 pentru a ajunge până pe trei. Britanicul nu a reuşit însă să-l depăşească pe final pe Valtteri Bottas, care a obţinut al treilea podium consecutiv.
Sambata, 19 Iulie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Germania. Hamilton, doar pe 15 după un accident

Nico Rosberg va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în cursa de la Hockenheim din faţa celor doi piloţi Williams. Lewis Hamilton a suferit un accident în prima parte şi va lua startul doar de pe 15.
Sambata, 19 Iulie 2014 | Formula 1

Germania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Germania, în care i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Fernando Alonso.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Formula 1

Germania, antrenamente 2: Hamilton îl învinge la limită pe Rosberg

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Germania, însă l-a învins cu numai 0.024 secunde pe coechipierul său Nico Rosberg.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Formula 1

Germania, antrenamente 1: Rosberg şi Hamilton încep în forţă

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi pentru Mercedes în prima sesiune de antrenamente libere din Germania.
Joi, 17 Iulie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: sub dominaţia FRICii

Săptămânile premergătoare cursei de la Hockenheim au fost dominate de controversele privind suspensia activă FRIC, însă eliminarea acesteia nu va avea efecte dramatice asupra performanţelor echipelor.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Formula 1

Massa, cel mai rapid în prima zi de teste la Silverstone

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de la Silverstone, însă a fost urmat de Daniel Ricciardo la numai 0.006 secunde.
Duminica, 06 Iulie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Silverstone după abandonul lui Rosberg care relansează lupta pentru titlu

Lewis Hamilton a câştigat la Silverstone după un abandon suferit de Nico Rosberg din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze la capătul unei curse întrerupte timp de o oră după un accident suferit de Kimi Raikkonen. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas şi Daniel Ricciardo.
Sambata, 05 Iulie 2014 | Formula 1

Marea Britanie, antrenamente 3: Vettel, cel mai rapid pe ploaie

Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo au stabilit cei mai buni timpi pentru Red Bull în ultima sesiune de antrenamente de la Silverstone, desfăşurată integral pe un circuit umed. Piloţii Mercedes nu au efectuat niciun tur cronometrat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Iulie 2014 | Formula 1

Marea Britanie, antrenamente 1: Sub dominaţia lui Rosberg

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone şi a fost urmat la peste şapte zecimi de secundă de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Sambata, 21 Iunie 2014 | F1 TOP

Massa, pole position în Austria pentru Williams, secondat de Bottas!

Felipe Massa a obţinut pole positionul în Marele Premiu al Austriei şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de coechipierul său de la Williams, Valtteri Bottas. Lewis Hamilton nu a stabilit niciun timp în ultima parte a calificărilor şi va pleca doar de pe locul 9.
Sambata, 21 Iunie 2014 | Formula 1

Austria, antrenamente 3: Bottas, cel mai bun timp

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Austria. Pilotul echipei Williams a fost urmat de Lewis Hamilton şi Felipe Massa.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Formula 1

Austria, antrenamente 2: Dominaţia Mercedes continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cu aproximativ o secundă pe tur mai rapizi decât rivalii în a doua sesiune de antrenamente libere din Austria.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Formula 1

Austria, antrenamente 1: Debut în forţă pentru Mercedes

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente din Austria. Cei doi piloţi Mercedes au fost urmaţi de Fernando Alonso şi Felipe Massa.
Joi, 19 Iunie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: revenire după 11 ani

Austria revine în Formula 1 pentru prima oară după 2003 pe un circuit modernizat de Red Bull unde Mercedes este însă din nou favorită la victorie.
Duminica, 08 Iunie 2014 | F1 TOP

Ricciardo a câştigat dramatic la Montreal una dintre cele mai spectaculoase curse din ultimii ani!

Daniel Ricciardo a obţinut în Canada prima victorie din carieră după ce a profitat de defecţiunile tehnice înregistrate de piloţii Mercedes. Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au completat podiumul, însă ultimul a scăpat ca prin urechile acului de un acroşaj cu Sergio Perez şi Felipe Massa.
Sambata, 07 Iunie 2014 | F1 TOP

Rosberg l-a învins la limită pe Hamilton în lupta pentru pole position în Canada!

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Canadei după ce l-a învins cu mai puţin de o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.

Tag-uri similare

Ferrari, Jules Bianchi, test, Virgin, Bianchi, test Abu Dhabi, Vairano, test aerodinamic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru