Jules Bianchi

Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Singapore după ce i-a devansat pe Fernando Alonso şi Daniel Ricciardo.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp în faţa rivalilor de la Mercedes

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore şi i-a surclasat pe cei doi piloţi de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Joi, 18 Septembrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Singapore: spectacol în noapte fără comunicaţii radio

Singapore va găzdui în nocturnă prima cursă de Formula 1 în care comunicaţiile radio între ingineri şi piloţi au fost restricţionate, element care poate avea implicaţii importante în lupta pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Duminica, 07 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Monza după o dublă greşeală comisă de Rosberg!

Lewis Hamilton a recuperat terenul pierdut la start după o defecţiune tehnică şi a câştigat Marele Premiu al Italiei în faţa coechipierului său Nico Rosberg, după ce germanul a pierdut de două ori timp preţios prin frânarea târzie în prima şicană.
Sambata, 06 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă pole positionul pentru Marele Premiu al Italiei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. A doua linie a grilei de start a fost acontată de Williams.
Sambata, 06 Septembrie 2014 | Formula 1

Italia, antrenamente 3: Hamilton revine în top, Rosberg parcurge doar trei tururi

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente libere de la Monza, în care coechipierul său Nico Rosberg a parcurs doar trei tururi din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Formula 1

Italia, antrenamente 2: Rosberg îl învinge la limită pe Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Italia şi l-a devansat pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, cu 0.061 secunde.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Formula 1

Italia, antrenamente 1: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Monza, în timp ce Jenson Button a reuşit să-l surclaseze pe Nico Rosberg.
Joi, 04 Septembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: Arta de a fi cel mai rapid

Cel mai rapid circuit din calendarul Formulei 1 propune relansarea luptei pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg după controversatul incident de la Spa-Francorchamps.
Duminica, 24 August 2014 | F1 TOP

Ricciardo a câştigat la Spa-Francorchamps! Rosberg şi Hamilton, incident pe circuit

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Belgiei după ce a profitat de un incident de cursă între Nico Rosberg şi Lewis Hamilton care va genera noi controverse la Mercedes. Germanul a terminat pe locul doi în faţa lui Valtteri Bottas, în timp ce britanicul s-a retras din cursă pe final după ce a concurat în a doua jumătate a plutonului.
Sambata, 23 August 2014 | F1 TOP

Rosberg, pole position pe ploaie la Spa-Francorchamps!

Nico Rosberg a obţinut pe ploaie pole position-ul pentru Marele Premiu al Belgiei şi l-a învins pe Lewis Hamilton, cu care împarte prima linie a grilei de start pentru Mercedes.
Sambata, 23 August 2014 | Formula 1

Belgia, antrenamente 3: Bottas, cel mai rapid într-o sesiune afectată de ploaie

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Spa-Francorchamps. Piloţii au efectuat tururi cronometrate doar în ultimul sfert de oră, când circuitul s-a uscat după ploile de dimineaţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 August 2014 | Formula 1

Belgia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid. Vettel a rămas în garaj cu defecţiuni tehnice

Lewis Hamilton l-a învins pe Nico Rosberg în a doua sesiune de antrenamente libere din Belgia, în timp ce Sebastian Vettel nu a parcurs niciun tur din cauza unei defecţiuni tehnice.
Vineri, 22 August 2014 | Formula 1

Belgia, antrenamente 1: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au ocupat primele două poziţii în prima sesiune de antrenamente libere de la Spa-Francorchamps. Ferrari şi-a trecut în cont locurile trei şi cinci.
Joi, 21 August 2014 | WRC

Avancronica Raliului Germaniei: cel mai dificil test pe asfalt al sezonului

Raliul Germaniei este considerată cea mai dificilă etapă de WRC desfăşurată pe asfalt, iar Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Joi, 21 August 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Belgiei: Hamilton şi Rosberg reiau jocul de poker

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg revin din vacanţa de vară cu scopul de a câştiga lupta internă de la Mercedes pentru titlul mondial. Williams speră însă să încurce planurile şi să obţină prima victorie din acest sezon.
Joi, 31 Iulie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei: viteză şi spectacol prin pădurile nordice

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari şi sărituri prin pădurile nordice.
Duminica, 27 Iulie 2014 | F1 TOP

Ricciardo, triumf spectaculos la Hungaroring în faţa lui Alonso şi Hamilton!

Daniel Ricciardo a câştigat cursa de la Hungaroring după un final electrizant în care i-a depăşit pe Fernando Alonso şi Lewis Hamilton, care au completat podiumul în această ordine. Nico Rosberg a încheiat doar pe patru o cursă în care a fost lider înainte ca două intrări ale Safety Car-ului să bulverseze complet ordinea.
Sambata, 26 Iulie 2014 | F1 TOP

Rosberg în pole position la Hungaroring! Hamilton, doar pe 21

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei, în timp ce coechipierul său Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 21 în urma unui incendiu la monopost provocat de o scurgere de combustibil.
Sambata, 26 Iulie 2014 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 3: Mercedes continuă parcursul fără greşeală

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ocupat primele poziţii şi în ultima sesiune de antrenamente de la Hungaroring, în faţa celor doi piloţi de la Red Bull Racing.

Tag-uri similare

Ferrari, Jules Bianchi, test, Virgin, Bianchi, test Abu Dhabi, Vairano, test aerodinamic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru