Kaufland

Joi, 30 Iulie 2020 | Intern

Kaufland va extinde rețeaua de stații de încărcare dedicate mașinilor electrice: noul proiect vizează dezvoltarea unui coridor pe ruta București - Chișinău

Kaufland a anunțat că va extinde rețeaua de stații de încărcare pentru mașini electrice, proiectul urmând să dea naștere unui coridor pe ruta București - Chișinău. De asemenea, Kaufland va instala stații pentru reîncărcarea mașinilor electrice în toate magazinele care se vor deschide până la finalul acestui an fiscal.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Vineri, 07 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Kaufland, primul retailer din România care a promovat mobilitatea electrică, este partenerul principal al turului țării cu mașini electrice

#ElectricRomânia, primul tur al României cu mașini electrice pe care îl realizează o publicație din țara noastră, este susținut de Kaufland, unul dintre pionierii mobilității electrice la nivel național.
Vineri, 19 August 2016 | Intern

Expansiunea continuă: încă 6 puncte de încărcare pentru maşini electrice au fost inaugurate în România

Renovatio a deschis încă 6 puncte de încărcare pentru maşini electrice în parcările hypermarketurilor Kaufland, iar planurile prevăd dezvoltarea unei infrastructuri de 50 de staţii Fast Charge.
Joi, 07 Aprilie 2016 | Intern

Kaufland face ce nu au făcut autorităţile: 11 puncte de încărcare la nivel naţional pentru maşini electrice între Arad şi Constanţa

Kaufland lansează în România prima reţea publică de staţii de încărcare pentru maşini electrice şi hibride plug-in pe ruta Arad - Bucureşti - Constanţa.

Tag-uri similare

Kaufland, retea de incarcare pentru masini electrice, retea de incarcare Kaufland, . retea de incarcare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru