Lamborghini Huracan Performante

Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General

Porsche 911 GT2 RS MR a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring: modelul german a fost mai rapid decât Aventador SVJ cu aproape 5 secunde

Un Porsche 911 GT2 RS preparat de Manthey-Racing a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring. Modelul german a reușit un timp de 6 minute și 40.3 secunde și a doborât performanța obținută de Lamborghini Aventador SVJ în urmă cu câteva luni.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser video cu viitorul Lamborghini Huracan Performante Spyder: supercar-ul producătorului italian debutează la Geneva

Lamborghini va expune noul Huracan Performante Spyder în cadrul Saloului Auto de la Geneva. Primul teaser video a fost deja publicat, însă informațiile complete vin în 6 martie. Cel mai probabil, supercar-ul italienilor va avea 640 de cai putere și 600 Nm.
Luni, 24 Iulie 2017 | Intern

FOTO + VIDEO: Cu Lamborghini Huracan prin România. Imagini spectaculoase de pe Transfăgărășan

Lamborghini a publicat un clip cu imagini fabuloase, surprinse în cadrul expediției sale pe Transfăgărășan cu supercarul Huracan, testat și de noi în cadrul experienței trăite alături de italieni.
Luni, 05 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Vehiculele verzi încep să pună stăpânire pe Nurburgring: în top 5 sunt două reprezentante de soi

Hibridele și electricele devin din ce în ce mai performante, iar recordurile de pe Nurburgring deținute în trecut de vehiculele cu motoare termice încep să cadă.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Lamborghini Huracan Performante: cel mai rapid model de serie al constructorului are 640 CP și ajunge la 100 km/h în 2.9 secunde (Update info și foto)

Lamborghini a prezentat la Geneva versiunea Performante a lui Huracan, care beneficiază de un motor V10 de 5.2 litri și 640 de cai putere, cu 30 de cai putere mai mult decât versiunea de bază.

Tag-uri similare

Lamborghini, Lamborghini Huracan, Lamborghini Huracan Performante, Huracan Performante
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru