Manipulare

Luni, 22 Octombrie 2018 | Economic

Daimler se așteaptă la o scădere cu 10% a profitului din 2018: grupul german dă vina pe “procedurile guvernamentale” privind mașinile diesel de la Mercedes

Daimler a transmis că profitul său din 2018 ar putea să scadă cu 10% din cauza “procedurilor guvernamentale din mai multe regiuni” cu privire la vehiculele diesel de la Mercedes-Benz.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Economic

Amendă uriașă pentru Audi: nemții trebuie să plătească 800 de milioane de euro pentru manipularea emisiilor diesel

Audi a primit o amendă de 800 de milioane de euro din partea autorităților germane pentru încălcarea normelor de poluare ale motoarelor sale diesel. Constructorul a anunțat că va plăti amenda, fără să o conteste.
Vineri, 25 Mai 2018 | Industrie

Mercedes trebuie să cheme în service 1.000 de exemplare Vito: autoritățile germane au găsit softuri care manipulau emisiile la motorul diesel de 1.6 litri

Grupul Daimler a primit ordin să cheme în service un număr de 1.000 de unități Mercedes Vito, după ce autoritatea germană KBA a descoperit unele softuri care manipulau emisiile în cazul motorului diesel de 1.6 litri.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Porsche va chema în service 60.000 de unități Cayenne și Macan în Europa: autoritățile germane au descoperit softuri care manipulau emisiile

Porsche va trebui să cheme în service circa 60.000 de exemplare ale SUV-urilor Cayenne și Macan în Europa, după ce autoritatea germană KBA a descoperit unele softuri ilegale care manipulau emisiile diesel.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Încă o posibilă victimă în scandalul Dieselgate: Mercedes este suspectată de manipularea emisiilor diesel în SUA

Autoritățile din Statele Unite au descoperit posibile softuri ilegale pe care Mercedes le-ar fi folosit ca să manipuleze testele de emisii pentru modelele sale cu motoare diesel, susține presa germană.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

Oficialii Mercedes, ținta unei posibile investigații în Germania: autoritățile suspectează folosirea unui dispozitiv de “păcălire” a emisiilor pe 1.000 de unități Mercedes Vito

Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) a anunțat că analizează posibila audiere a oficialilor Daimler în urma unor suspiciuni potrivit cărora constructorul ar fi folosit un dispozitiv pentru manipularea emisiilor pe circa 1.000 de modele Mercedes Vito.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Industrie

Britanicii propun amenzi “nelimitate” și dosare penale pentru producătorii care manipulează testele emisiilor: “Faptele celor de la Volkswagen sunt inacceptabile”

Producătorii auto care manipulează rezultatele testelor privind emisiile motoarelor riscă amenzi “nelimitate” și deschiderea unor dosare penale, potrivit unui set de măsuri pregătit de guvernul britanic.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Industrie

Audi a primit ordin să cheme în service 127.000 de mașini: nemții au fost prinși că au folosit un soft de manipulare a emisiilor pe modelele A4, A5, A6, A7, A8, Q5 și Q7

Audi va trebui să cheme în service un număr de 127.000 de mașini, după ce autoritățile germane au descoperit că mai multe modele ale constructorului au folosit un soft de păcălire a emisiilor de oxid de azot.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Industrie

Din nou în ofsaid: Volkswagen a fost prinsă că folosește dispozitive ilegale care manipulează emisiile pe modelele Touareg

Autoritatea de transport germană KBA a anunțat un recall global pentru unitățile Volkswagen Touareg cu motoare diesel de 3.0 litri, după ce două dispozitive ilegale care manipulează emisiile au fost găsite la un control al SUV-urilor.

Tag-uri similare

Volkswagen, emisii, Touareg, Volkswagen Touareg, KBA, manipulare, dispozitive ilegale
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru