Masini parcate neregulamentar

Luni, 16 August 2021 | Intern

Primăria Sectorului 5 pregătește tarife de cel puţin 200 de lei pentru ridicarea maşinilor staţionate neregulamentar

Şoferii care îşi parchează maşinile neregulamentar riscă să plătească tarife de cel puţin 200 de lei pentru ridicarea şi transportul acestora, la care ar urma să se adauge 100 de lei pentru prima zi de depozitare, potrivit unui proiect al primăriei Sectorului 5.
Luni, 26 August 2019 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București începe din 26 august: amenzile pornesc de la 500 de lei

Maşinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de luni, 26 august, iar şoferii vor plăti cel puţin 500 de lei pentru a-şi recupera autovehiculele. Avocatul Poporului critică această măsură, spunând că ridicarea mașinilor nu poate fi făcută de polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutierii. În replică, primarul Gabriela Firea a spus că Avocatul Poporului “tinde să devină avocatul nesimţirii”.
Marti, 25 Octombrie 2011 | Video

VIDEO: În Thailanda, maşinile se parchează pe autostradă, de frica inundaţiilor

Inundaţiile care ameninţă cele 4.6 milioane de automobile din capitala Thailandei au făcut ca şoferii să-şi parcheze maşinile pe marginea autostrăzilor.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | O lume nebuna

O bătrână de 90 de ani a fost ridicată cu tot cu maşina parcată neregulamentar

Angajaţii unei firme de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar au imobilizat conştient o bătrână de 90 de ani în interiorul unui automobil. Poliţia susţine că angajaţii nu au văzut-o pe bătrâna rămasă în maşină.

Tag-uri similare

masini parcate neregulamentar, femeie blocata in masina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru