Mazda Romania

Vineri, 20 Februarie 2015 | Intern

Noua generație Mazda2 a sosit în showroom-urile românești

Importatorul Mazda în România a anunțat sosirea primelor exemplare Mazda2 de nouă generație în reprezentanțele mioritice. Prețul de pornire al modelului este de 10.990 de euro cu TVA inclus.
Luni, 04 Iulie 2011 | Intern

Mazda lansează o campanie de preţuri recomandate pentru revizii

Mazda va derula o campanie de transparenţă prin care va afişa preţul recomandat al tuturor pieselor necesare unei revizii, de la primul an de exploatare până la cel de-al şaptelea.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Economic

Mazda încheie 2010 cu vânzări în creştere în România

Mazda a reuşit să încheie pozitiv anul trecut, chiar dacă piaţa auto din România a fost în scădere. Japonezii au vândut 836 de maşini pe piaţa noastră, în creştere cu 11 procente.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Intern

România: Vânzările Mazda au crescut cu 96% în luna iunie

Mazda a anunţat că a reuşit să vândă în luna iunie 147 de vehicule, în creştere cu 96% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Primul semestru al anului a consemnat şi el rezultate pozitive.
Marti, 04 Mai 2010 | Intern

Vanzarile Mazda sunt in crestere pentru a treia luna consecutiv

Mazda continua succesul inregistrat in ultimele trei luni pe piata din Romania cu o crestere de 21% in luna aprilie, in care au reusit sa vanda 80 de unitati pe piata interna.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Intern

Mazda ofera cinci ani garantie pentru modelele din Romania

Mazda a anuntat ca va oferi pe piata din Romania o garantie de 5 ani sau 150.000 de kilometri pentru toate modelele sale. Cei doi ani care se adauga garantiei standard vin insa contra cost.

Tag-uri similare

Mazda3, Mazda Romania, garantie Mazda, garantie Mazda3, postgarantie Mazda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru