România: Vânzările Mazda au crescut cu 96% în luna iunie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Mazda a anunţat că a reuşit să vândă în luna iunie 147 de vehicule, în creştere cu 96% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Primul semestru al anului a consemnat şi el rezultate pozitive.

Esential

147 de unităţi a vândut Mazda în luna iunie.
509 unităţi a vândut Mazda în primele şase luni ale acestui an.

Mazda continuă trendul ascendent resimţit încă de la începutul acestui an. Luna iulie a adus din nou rezultate bune pentru constructorul japonez pe piaţa din România. Potrivit comunicatului oficial emis astăzi, luna care tocmai s-a încheiat a consemnat o creştere cu 96% a vânzărilor Mazda, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În iunie, niponii au vândut 147 de maşini, cel mai mare număr de unităţi lunare comercializate anul acesta în România. Aşa cum ne-a obişnuit, Mazda2 a fost best-seller-ul lunii iunie, cu 74 de unităşi, urmat de fratele mai mare Mazda3, cu 51 de unităţi.

Primul semestru al anului a adus şi el o creştere de 9 procente pentru japonezi, dealerii Mazda din toată ţara reuşind să vândă în total 509 unităţi, dintre care 208 de Mazda2, 162 de Mazda3, 92 de Mazda CX-7 şi 38 de Mazda6.

Evoluţia bună a mărcii pe piaţa autohtonă ar putea continuă şi în lunile următoare, odată cu lansarea a două ediţii aniversare Mazda2 şi Mazda3 pe piaţa din România.

via Mazda

Comentarii (6)

  • zarnesteanu
    RUSINE
    Afara cu japonezii din Romania/Europa.
    1 18
  • @zarnesteanu
    Lucrezi la vreun dealer de automobile europene, te arde la buzunarel cumva? Mare oftica asta la romani...
    13 1
  • bravo lor
    6 0
  • @zamesteanu
    Mare ti-e ograda de comunisti, Doamne!
    8 1
  • looll
    mare mare e gradina! Mazda face masini spre deosebire de altii...
    9 0
  • cricri
    vrajeala
    eu nu prea cred chestia cu vanzarile in crestere...de fapt daca ne uitam bine dealerul Mazda Bdt Cars...are reprezentanta din Cornelui Coposu inchisa si de abia au deschis-o :)
    da...poate mazda 2 au vandut mai bine...in rest...se vede pe strazi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru