Mazda2 şi Mazda3 vin cu ediţii aniversare în România

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Modelele Mazda2 şi Mazda3 vor fi disponibile în România într-o serie limitată, care aniversează cei 90 de ani de existenţă ai constructorului japonez.

Esential

9290 de euro cu TVA şi trei prime de casare incluse costă ediţia aniversară a modelului Mazda2.

Mazda sărbătoreşte 90 de ani de existenţă cu două ediţii speciale, lansate şi pe piaţa din România. Este vorba despre cele mai vândute modele din portofoliul constructorului japonez pe piaţa autohtonă: Mazda2 şi Mazda3.

Ediţia aniversară a mezinului familiei japoneze are la bază versiunea de 1.3 litri şi 86 de cai putere în nivelul de echipare TE. La acesta se adaugă însă o serie de dotări opţionale oferite gratuit: proiectoare de ceaţă, jante de aliaj de 16 inch, vopsea metalizată, eleron sport, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, geamuri electrice spate şi computer de bord. Clienţii români vor putea beneficia de toate acestea la un preţ de 9290 de euro cu TVA şi trei prime de casare incluse.

Ediţia limitată a compactei Mazda 3 are la bază varianta de caroserie hatchback a modelului şi versiunea de motorizare de 1.6 litri şi 105 cai putere. Pe lângă echiparea standard, compactul vine cu bare de protecţie sport, proiectoare de ceaţă, jante de aliaj de 17 inch, vopsea metalizată, lumini LED pentru blocurile optice spate, cotieră centrală glisantă, scaune sport, cadrane cu iluminare specială roşu şi albastru, conectivitate Bluetooth şi sistem de cruise-control.

Cele două ediţii speciale pot fi comandate deja în reţeaua de dealeri Mazda din România.

via | Mazda

Comentarii (1)

  • Mazda 3
    Oferta era exceptionala la Mazda 3 daca motorizarea de 1.6 benzina/diesel nu era EURO 4. Aveau oferta promotionala de 10.000 EUR, TVA inclus + 3 prime de casare pt. 1.6 benzina. Momentan e doar reducerea de 2500 EUR aplicata la pretul cu TVA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru