Vanzarile Mazda sunt in crestere pentru a treia luna consecutiv

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.05.2010
Mazda continua succesul inregistrat in ultimele trei luni pe piata din Romania cu o crestere de 21% in luna aprilie, in care au reusit sa vanda 80 de unitati pe piata interna.

Oficialii Mazda au anuntat ca vanzarile din Romania sunt in crestere pentru cea de-a treia luna consecutiv. Astfel, in luna aprilie acestia au vandut 80 de unitati in Romania, cu 21% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Primele patru luni ale anului 2010 le-au adus celor de la Mazda 307 unitati vandute pe piata din Romania.

Cel mai bine vandut model al constructorului nipon la nivel mondial, Mazda3, este si cel mai bine vandut model Mazda din Romania. Pe piata din tara noastra, acesta a fost vandut in 45 de exemplare. Clientii romani au beneficiat de un discount de 2.500 de euro si o garantie extinsa gratuit la 5 ani. Oferta respectiva este valabila in continuare, termenul limita in care clientii pot aplica pentru aceasta fiind 30 iunie 2010.

La nivel global, clientii Mazda au cumparat peste 2 milioane de unitati din 2003 pana in prezent. Versiunea curenta a acestui model pune in valoare toate atributele acestei marci, integrand un caracter dinamic pronuntat, elemente tehnologice menite sa reduca nivelul consumului si al emisiilor cum este sistemul i-stop, dar si sisteme de siguranta avansate cum este RVM, centralizatorul senzorilor care monitorizeaza partea din spate a autovehiculului.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA DE MODELE MAZDA DISPONIBILE IN ROMANIA SI PRETURILE ACESTORA.

Via | Mazda

Comentarii (4)

  • MI-ar fi jena sa lucrez la Mazda si sa primesc laude pentru 80 de masini.

    Daca amcompara masna asta cu masini similare am realiza ca asta e o stire scrisa si aruncata la misto si ma mir ca Automarket ne crede pe noi cititorii lui asa subtiri...
    2 0
  • Acum, mult putin asta este, dar stii cat produce Mazda la nivel global? iti spun eu sau cauti singur? In jur de 1.200.000 unitati in TOATA lumea si cifra include toate modelele.
    Piata lor de baza nu este in Romania ci Japonia, Usa, Canada.
    Stii cat produce Ford de exemplu la nivel global?
    Cifra la nivel de Romania este micuta, iar Mazda nu este o masina de flota.
    Pace!
    1 0
  • Respect Mazda dar sunt foarte slabi in Romania ca reprezentare si ca imagine.

    Respect producatorul Rx-7 si RX-8, producatorul (ppoate primul) al unui sistem twin scroll turbo.

    Din pacate Mazda 3 e departe de gustul pietei asteia si sa te lauzi ca ai o crestere procentuala mare dar 80 de masini e ca si cum ai spune ca ti-ai dublat incasarile pentru ca ieri ai gasit 1 lei pe strada iar azi ai gasit 2.

    NU are relevanta economica, d-apoi alte ingrediente ca sa fie stire.
    In rest, numai respect.
    0 0
  • la noi Mazda nu a prins la public si nu stiu de ce.
    Am mers cu masinuta asta care e destul de intalnita dincolo (in finlanda, de exemplu) si este foarte buna, economica, motor bun pe benzina cu multe ture la dispozitie (asa cum ne-au obisnuit japonezii).
    Per total o masina faina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru