Mobileye

Duminica, 05 Septembrie 2021 | Intern

Noile autobuze electrice din Brașov au fost echipate cu un sistem care evită accidentarea pietonilor și bicicliștilor

Noile autobuze electrice din Brașov au fost echipate cu un sistem avansat de asistență, care folosește inteligența artificială pentru a avertiza șoferul înaintea producerii unor coliziuni în trafic.
Marti, 21 Iulie 2020 | Tehnologie

Ford vrea să îmbunătățească tehnologia pentru prevenirea coliziunilor: colaborare cu divizia de vehicule autonome de la Intel

Ford a anunțat că va colabora cu Mobileye, divizia de vehicule autonome de la Intel, pentru îmbunătățirea tehnologiei de prevenire a coliziunilor. Noua tehnologie va fi implementată în viitor pe toate modelele din gama Ford.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Masini autonome

Volkswagen va lansa un serviciu de car hailing cu mașini autonome: proiectul va debuta anul viitor în Israel, în parteneriat cu Mobileye

Volkswagen și divizia Mobileye de la Intel au semnat un parteneriat pentru lansarea unui serviciu de car hailing cu mașini autonome. Proiectul va debuta anul viitor în Israel cu primele teste, urmând ca lansarea comercială să aibă loc în 2022.
Joi, 15 Septembrie 2016 | Tehnologie

Compania care a ajutat Tesla să construiască sistemul Autopilot a renunțat la colaborare și acuză: "Nu puteam să ne pătăm reputația forțând limitele siguranței"

Mobileye este furnizorul de tehnologie care ajută 27 de constructori auto să-și dezvolte sistemele de conducere autonomă și semi-autonomă. Tesla nu se mai află pe listă din cauză că "forțează limitele siguranței", spun oficialii companiei.

Tag-uri similare

Tesla Motors, Autopilot, Mobileye
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru