Modele noi Cadillac

Joi, 20 August 2015 | Modele noi

Cadillac va lansa o gamă nouă de motoare diesel în 2019

Cadillac, marca premium a concernului General Motors, pregătește o gamă nouă de motoare diesel, pe care o va lansa cu un an înainte de revenirea pe piața din Europa.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Bose pregăteşte cel mai performant sistem audio din lume: 34 de difuzoare pentru noul Cadillac CT6

Bose va lansa luna viitoare sistemul audio Panaray, cu 34 de difuzoare, pe care îl anunţă drept cel mai performant sistem audio din lume oferit din fabrică pe un model de serie.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac va lansa în 2017 o maşină semi-autonomă, capabilă să se conducă singură pe autostradă

Mary Barra, CEO-ul General Motors, a anunţat lansarea unui model Cadillac în 2017 care va avea mod de conducere semi-autonom, în care maşina poate să se conducă singură pe anumite porţiuni de drum.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Şeful GM: "Cadillac se va lupta cu Tesla"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, consideră că ar trebui să dezvolte un rival pentru Tesla Model S sub sigla Cadillac. Totodată, şeful GM consideră că Tesla este o ameninţare pentru companiile tradiţionale.
Marti, 24 Septembrie 2013 | Modele noi

Cadillac Escalade, primele teasere ale noii generaţii

Cadillac, marca premium a General Motors, va prezenta în curând noua generaţie a lui Escalade. Până la dezvelirea de pe 7 octombrie, americanii au publicat un set de teasere.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Cadillac are un nou designer şef, care promite un design perfecţionat

Cadillac a primit un nou şef al departamentului de design, care promite să rafineze actualul limbaj stilistic pentru a crea modele mai atrăgătoare, care păstrează spiritul mărcii.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Cadillac CIEL Concept, un vis neîmplinit

Cadillac a venit la Los Angeles cu modelul XTS în versiunea de serie şi cu conceptul Ciel. Din păcate, decapotabila de la Cadillac este încă în versiunea concept, la fel cum este cazul lui Converj.
Joi, 18 August 2011 | Modele noi

Cadillac confirmă versiunea de serie a lui Converj: ELR

Cei de la Cadillac s-au răzgândit în privinţa vehiculelor electrice, anunţând o versiune de serie a lui Converj, care va fi numită ELR.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru