Modele noi General Motors

Luni, 30 Septembrie 2013 | Modele noi

GM a înaintat un patent pentru o transmisie cu şapte trepte şi două ambreiaje

General Motors a înaintat un patent pentru propria sa transmisie cu şapte trepte şi două ambreiaje. Aceasta va fi folosită în paralel cu o automată cu opt trepte.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Industrie

GM: "Un război cu Coreea de Nord ne-ar afecta serios producţia"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că este îngrijorat de situaţia din Coreea de Nord, deoarece un eventual război cu aceştia ar afecta cinci fabrici ale concernului american.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Industrie

General Motors renunţă la 2.600 de salariaţi din Europa

General Motors a anunţat astăzi ca va renunţa la 2.600 de salariaţi care aparţin diviziei sale din Europa. Decizia va fi îndeplinită până la sfârşitul anului, 2.300 de angajaţi acceptând deja pachetele de disponibilizare.
Marti, 11 Septembrie 2012 | Industrie

GM pierde aproximativ 49.000 de dolari pentru fiecare Volt vândut

Analiştii din industria auto estimează că General Motors pierde aproape 49.000 de dolari pentru fiecare unitate Volt vândută, totul din cauza costurilor de producţie şi a politicii de leasing avantajoase pentru clienţi.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Tehnologie

GM şi NASA au prezentat o mânuşă robotizată care te face mai puternic

General Motors a dezvoltat alături de NASA o mânuşă robotizată pentru astronauţi şi pentru angajaţii de pe linia de producţie. Aceasta oferă un plus de forţă pentru a uşura sarcina omului la prinderea obiectelor.

Tag-uri similare

GM, General Motors, noutati General Motors, NASA, modele noi General Motors, parteneriat GM, tehnologie General Motors, parteneriat General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru